Our heartbeat

Ons team schept dagelijks condities zodat mensen ertoe kunnen doen in werk. De weg naar meer betrokkenheid, impact en een gezond bedrijfsresultaat.

Our heartbeat

Ons team schept dagelijks condities zodat mensen ertoe kunnen doen in werk. De weg naar meer betrokkenheid, impact en een gezond bedrijfsresultaat.

The founding partners

In 2016 richtte Jos van Snippenberg en Maaike Huisman The Playmakers op. Met als doel bedrijven impact te laten maken door mens, werk en bedoeling echt met elkaar te verbinden.

Waarom? In 2016 was slechts 12% van de werkende mens echt betrokken bij het werk en kostte de uitval het bedrijfsleven en maatschappij miljarden. Dit was de aandrijver om op zoek te gaan naar de breakthrough voor creëren van meer betrokkenheid en effectiviteit in werk.

Het nieuwe organisatiemodel de Playzone met nieuwe methoden en programma's werd ontwikkeld en getoetst om ambitieuze bedrijven te kunnen faciliteren.

The Playmakers maakt bespreekbaar wat ertoe doet en heeft ontvankelijkheid, nieuwsgierigheid en lef als leidende bedrijfsprincipes. In ons team mixen we de 30 jaar ervaring van sales, marketing, consultancy, training & development en human resources met nieuwe inzichten.

Wij begrijpen hoe je een werkcontext creëert waar mensen gemotiveerd zijn om het beste van zichzelf te geven.

We transformeren het "moeten" presteren en bieden een nieuw perspectief voor het "willen" presteren.

Jos van Snippenberg en Maaike Huisman

Ons "klank board"

The Playmakers hebben enorme ambities. Om grote stappen voorwaarts te maken hebben wij een "klank board" geïntroduceerd. Dit is een team van professionals die ons gedachtegoed ondersteunen. Daarnaast voorzien zij in gevraagd en ongevraagd advies om ons scherp te houden in het behalen van onze ambities.