Ben jij er klaar voor?

De strategie naar persoonlijke effectiviteit, impact en voldoening in werk.

Start hier

Word koploper in de wereld van werk en beheers de leiderschapsvaardigheid die jou, je collega's en jouw bedrijf meer voldoening geeft en waarmee je echt impact maakt.

De essentiële vaardigheid voor de nieuwe generatie professionals

De betekenis van werk is door de jaren heen drastisch veranderd. Werken voor de salarisstrook alleen heeft plaatsgemaakt voor een werkleven waar je jouw talent ontplooit, je gewaardeerd wordt en waar je dagelijks oprechte impact kunt maken.

Dit vraagt van jou, maar ook van je werkgever, het omarmen van een nieuwe mindset en vaardigheid. Één die ontdekt, ontwikkelt en gidst op datgene jij en jouw collega's specifiek nodig hebben om echt te kunnen floreren in het werk.

Het effect ervan is geweldig!

Je weet altijd precies wat je nodig hebt om het beste van jezelf te kunnen geven waardoor jouw werkgever je veel beter begrijpt. Je ontwikkelt een sterke relatie met je collega's dat bijdraagt aan een geweldige sfeer. Jij en het bedrijf maken samen een geweldige impact.

Word ook Playmaker!

Een Playmaker is de nieuwe generatie professional die de persoonlijk leiderschap mindset en vaardigheid waarde dialoog beheerst.

Het omvat de kunst van het stimuleren van bewustzijn en reflectie rondom de kern drijvers voor het benutten van het volledige potentieel en het maken van significante impact in werk.

Als Playmaker ben je instaat om jezelf, en ook je collega’s, te gidsen in werk. Het is de nieuwe generatie professional die de lijm vormt voor een sterke verbinding van medewerkers met de te maken impact in werk en de purpose van het bedrijf.

The Playmakers staan op de short list Top 10 Leadership Development Training/Coaching Companies in Europa 2019

Ja, ik wil meer weten over deze persoonlijk leiderschap vaardigheid!

Waarom kiezen voor persoonlijk leiderschap met ons?

Wij gidsten al meer dan 1000 ondernemers en medewerkers met succes naar het grip krijgen op het bedrijf en effectiviteit in werk.

Wij ontwikkelde een aanpak gebaseerd op wetenschappelijke validatie, honderden jaren van logica en bewezen praktijkervaring van wereldleiders en zakenmensen.

Wij leverde een significante verbetering van resultaat, commitment en de betekenis van teams binnen snel groeiende bedrijven.

Wij implementeerde met succes een aanpak voor de nieuwe generatie bedrijven om een energieke cultuur, gepassioneerde medewerkers en hoge impact in werk te blijven realiseren.

Wat onze klanten zeggen?

Wij hebben Playmakers gecultiveerd binnen ons bedrijf. De Playmakers voeren frequent met hun collega’s een waarde dialoog.

Het geeft de juiste informatie om aantrekkelijk te blijven voor onze medewerkers, we kunnen goed focus blijven houden op de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Waarbij onze impact en bottom line de afgelopen jaren groeit.

Ceo Lumicks BV; Olivier Heyning

Ik heb de certificatie training Playmaker gedaan, het was echt super tof! Door je onafhankelijk en onpartijdig op te kunnen stellen, zonder waarde oordeel merk ik dat mensen mij in vertrouwen nemen en mij extra opzoeken of sparren. Het oprecht aandacht geven en verdiepende vragen kunnen maakt mensen bewust van datgene zij echt nodig hebben. Het brengt de collega’s in de actie modus, dat betekent dat zij zich veilig voelen.

New Professional S4C; Lilian Dibbets

Elke organisatie drijft op de intrinsieke motivatie van mensen. En het delen daarvan. Dat onderschatten we te vaak in de hectiek van alle dag.

De aanpak van The Playmakers helpt om dat weer boven te halen zodat het vuur blijft branden.

It’s all about people.

Ceo Ace Incubator; Erik Boer

Updates

Social Impact

Wij vinden dat ieder mens ertoe doet. Daarom geloven wij in Play It Forward. Wij dragen bij aan een wereld waar ieder mens met plezier betekenisvol kan zijn. We geven onze kennis, ervaring en inzichten door aan mensen die, om wat voor reden dan ook, hun volle potentieel niet kunnen inzetten.