Voor ondernemers die het verschil willen maken met een organisatie die impact heeft.

Een pragmatische integrale aanpak voor ondernemers en CEO’s die betekenisvol willen ondernemen en groeien met impact. In dit 90 dagen programma wordt er samen met jou een nieuw speelveld aangelegd als basis voor gezond ondernemen. Het scheppen van de juiste condities geeft jou een werkcultuur waar iedereen volledig tot zijn recht komt en impact maakt.

Maak van je organisatie een PlayZone

Een aanpak waarin alle medewerkers begrijpen en voelen aan welk hoger doel zij bijdragen. Zij durven zichzelf te laten zien, initiatief te tonen en verantwoording te nemen voor hun groei en resultaat. Medewerkers leren hoe zij de waarden van het bedrijf moeten leven en vertalen dit naar hun dagelijkse werk. Aan de hand van “peer coaching” wordt er van binnenuit het bedrijf continu gewerkt aan het scheppen van de juiste condities. Dit ontwikkelt een mindset en vaardigheden die medewerkers stimuleert om elkaars volle potentieel in te zetten. Het leiderschap in een PlayZone coacht en faciliteert medewerkers vanuit oprechte verbinding en dit verhoogt wederzijds vertrouwen, kwaliteit van communicatie en het uiteindelijke resultaat.

Wist je dat? Een PlayZone 10x beter resultaat levert dan ouderwetse mindset, management en leiderschapsmethoden. In een PlayZone wordt namelijk geen talent, energie en geld verspilt!

Tools

Mentoring

platform

Workshops

Training

MISSIE

Wat en wie je bent is het beginpunt van de onderneming. Wij zijn ervan overtuigd dat droom van de onderneming het fundament vormt voor een duurzame verbinding met medewerkers. Daarom gaan wij op zoek naar de diepere reden wat je als founder, CEO of directeur met het bedrijf wilt realiseren. Het resultaat is een  DNA Impact canvas, dat handvatten biedt om als founder, CEO, management team en medewerkers congruent te handelen, in het trouw blijven aan je purpose, DNA en te maken impact.

MENS

Met de uitkomst van het DNA Impact Canvas stappen we vervolgens naar de medewerkers. In creatieve workshops laten we iedereen de missie eigen maken. We gaan voorbij aan de vaste rol in het bedrijf maar laten werknemers juist naar het grotere geheel kijken.  We leren medewerkers vervolgens reflecteren op de persoonlijke passie, overtuiging en groeimotivatie in het werk en onderzoeken wat er nodig is om hierin te groeien.  En maken zo alvast een voorsprong op de derde stap.

CULTUUR

Wanneer iedereen bewust is op welke manier zij bijdraagt aan de missie van de organisatie, scheppen we de juiste condities zodat iedereen het beste van zichzelf blijft geven en tot zijn recht komt. Alle medewerkers weten hoe eigenaarschap te nemen en bewust te worden wat zij precies nodig hebben om met passie, overtuiging en groeimotivatie te werken. Daarnaast zetten wij een structuur op met praktische handvatten en ontwikkelen de juiste mindset en vaardigheden zodat HR en management de inzichten kan vertalen naar beleid.

DNA Impact Canvas

Breng in kaart waar je als organisatie voor staat

Het canvas biedt handvatten om als leiding (directeur, oprichter), managementteam en medewerkers congruent te kunnen handelen, in het trouw blijven aan je purpose en het maken van impact. Het verduidelijkt waar je als onderneming voor staat, waardoor je de juiste medewerkers aantrekt en aan je bind.

Het Dantefactor Kompas & Koersplan

Wat is er voor nodig om er voor te zorgen dat je wèl met plezier werkt, voldoening haalt uit iedere dag en het beste van jezelf geeft? Inzicht in wat je daarvoor nodig hebt, een organisatie die daar zijn best voor doet en in een omgeving die dat stimuleert.

Herinner jij je dat moment nog, dat je werd aangenomen en je ging werken voor je huidige werkgever? Alles was nieuw en misschien waren er veel dingen ook wel spannend. Maar met veel motivatie en plezier ging jij een nieuwe uitdaging aan. Dat gevoel is fantastisch. En op een bepaald moment komt het… je raakt minder enthousiast om op maandag weer te beginnen. Wat kun je doen om je weer op koers te komen in je werk?

Leiderschap

Het trainingsprogramma ontwikkelt de mindset, kennis en vaardigheden van jou als ondernemer of teamleider. Hiermee herken je en kun je de meest effectieve leiderschapsstijl voor een specifieke persoon en taak toepassen.

Intrinsieke Activatie

Een programma waarmee je medewerkers leert om zelf richting te geven (impact kompas) aan datgene wat hen drijft en welke persoonlijke en situationele hulpbronnen (werkcondities) zij nodig hebben om volledig tot hun recht te komen.

Value Selling

Het trainingsprogramma ontwikkelt de mindset, kennis en vaardigheden voor ondernemers, teamleiders of medewerkers om de propositie, dienst of service nog beter te matchen met de behoeften van de (potentiële) klanten.