ONZE VISIE

Wij gunnen dat elke werknemer zich betekenisvol voelt zodat hij volledig tot zijn recht kan komen en positieve impact maakt in werk.

Onze overtuiging

Wij geloven dat jouw bedrijf succesvol is wanneer iedereen zich gewaardeerd voelt en van betekenis is in het werk dat zij doen.

Onze focus

Wij helpen je de juiste condities scheppen voor een inspirerende en energieke werkomgeving waar iedereen zich openstelt, gemotiveerd is en geweldige impact maakt.

Onze belofte

Wij cultiveren persoonlijk leiderschap mindset en vaardigheden voor het voeren van waarde dialoog. Een proces in lijn met de purpose en dat kernfactoren stimuleert voor meer betekenis en impact in werk.

The breakthrough naar Play for Purpose

een wereld waarin werken leuk en zinvol is voor mensen.

B Corp status

The Playmakers is officieel gecertificeerd als B Corporation. Daarmee behoren we tot een internationale beweging van ondernemers die niet alleen de beste willen zijn van de wereld, maar ook voor de wereld.
Door bedrijven missie- in plaats van kapitaalgedreven te maken zorgen we ervoor dat werknemers zich betekenisvol voelen en het beste uit zichzelf willen en kunnen halen. Zo dragen we bij aan een wereld waarin werk leuk en zinvol is. Elke beslissing nemen wij met oog voor mens en milieu. Zie hiervoor ook ons impact manifest
A_BCorp_logo_POS

Doing business for good

Een positieve impact creëren in de wereld staat voorop en ligt verankerd in ons DNA.

Naast het bouwen van betekenisvolle bedrijven geven wij onze kennis en ervaring door aan diegenen die hun volle potentieel niet kunnen benutten. Voor dit Play It Forward programma reserveren wij minimaal 10% van onze winst.