OVER ONS

Wij schrijven geschiedenis en creëren een nieuwe rol in werk; The PlayMaker. De “collegiale” gids naar persoonlijke effectiviteit, het benutten van je volle potentieel en positieve impact in werk – omdat iedereen ertoe doet!

Master Playmaker – Jos van Snippenberg 

 

Hallo, ik ben Jos en founder van The Playmakers.

Je bent hier op deze website omdat je eager bent hoe jij effectiever wordt, meer voldoening haalt en meer impact maakt in werk. Mijn gedetailleerde levensverhaal zal ik je dan ook besparen. Ik geef je wel alvast een verkorte versie.

Ik ben opgegroeid op de Veluwe in een beschermde omgeving, deed wat ik graag wilde en het ontbrak mij daarbij aan weinig. Ik heb een lieve vader, moeder en zusje en ik ben hen dankbaar omdat zij mij onbewust hebben gestimuleerd in mijn levensmissie.
Ik viel uit op de MEAO- da’s een soort middeleeuwse MBO- klom met toegewijde zelfscholing omhoog op de carrière ladder. Ontwikkelde expertises binnen Sales en Business Development, Consultancy, Leiderschap, Coaching, Talent en Performance management.
Startte vanaf de zolderkamer een eigen bedrijfje, trainde en coachte in de loop der jaren meer dan 1.500 professionals uit diverse lagen van bedrijven zoals Sony, Coca Cola, Adidas, Novartis, Alcon, Heineken en AkzoNobel.

“Mensen leren zelf de regie te nemen in het creëren van een werkleven waarin je van betekenis bent, voldoening haalt en je volle talent potentieel benut”

De hunker naar betekenisvol zijn

 

Mijn nieuwsgierigheid naar succes in werk verhoogde mijn aandacht voor mensen. Dit leverde een wetenschappelijke validatie op naar de voorspellers van werkeffectiviteit en tevredenheid.

Ik specialiseerde mijzelf in het ontvouwen van de diepste drijfveren van mensen. Ondernemers, teamleiders en medewerkers. Allen bruisten na zo’n gesprek van energie en wisten precies welke hulpbronnen zij nodig hadden om voldoening te halen uit het werk, te groeien en nog waardevoller te kunnen bijdragen aan het hogere doel van het bedrijf.
In 2016 initieerde ik The Playmakers, met een inmiddels bewezen aanpak voor het verbeteren van persoonlijke effectiviteit en voldoening van impact gedreven ondernemers, ceo’s en teams.

Een waarde dialoog met impact 

  

Een baanbrekende aanpak die founder(s) en ceos’ helpt te voorkomen dat zij focus en grip verliezen, en zichzelf niet kunnen zijn wanneer zij het bedrijf naar de volgende fase brengen.

Een inmiddels bewezen manier die voorkomt dat teams de motivatie verliezen en uit verbinding raken met het hogere doel van het bedrijf en hun werk. Het bespaart het verlies van energie, tijd, talent en honderd duizenden euro’s per jaar netto.  Een pragmatische en wetenschappelijke manier van denken en organiseren die de wendbaarheid en aantrekkelijkheid van het bedrijf in de markt verhoogt.
De bewezen route voor alle stakeholder in het bedrijf om voldoening te halen uit het werk, een hoge performance te leveren en volledig tot hun recht te komen.

Op een missie…

 

Ik ben heel dankbaar voor de samenwerking in de eerste jaren van The Playmakers met mijn business partner Maaike Huisman. Deze reis resulteerde onder andere in het vormgeven van het Playmaker concept met onze launching customers.

The Playmakers bouwt vanaf heden aan het grootste “peer coaching” ecosysteem met Playmakers. Een nieuwe generatie professional die de mindset en vaardigheid waarde dialoog beheerst.
De aanpak bied iedereen de mogelijkheid een PlayMaker te worden en zichzelf en collega’s te gidsen naar een werkleven waarin je volledig tot je recht komt en positieve impact maakt.
Onze drive en opgedane expertise in World Class bedrijven garandeert een pragmatische aanpak en implementatie. De best practises worden verknoopt met nieuwe logica en universele wijsheden om het volle potentieel in werk te benutten.

 

Iedereen zijn eigen PlayMaker

Ontdek de stappen naar persoonlijke effectiviteit, impact en voldoening in werk.