OVER ONS

The Playmakers dat zijn wij: een energiek, gepassioneerd en divers team. Vanuit totaal verschillende richtingen samen gekomen vanwege één gemeenschappelijk doel: zorgen dat werknemers volledig tot hun recht komen.

De founder

Jos van Snippenberg:

Ik kom uit de wereld van sales, consultancy en harde commercie. Na het uitvallen op de MEAO – da’s een soort middeleeuwse middelbare commerciële en administratieve opleiding – klom ik met toegewijde zelfscholing omhoog op de carrierèladder. Totdat ik voor een functie werd geweigerd wegens het ontbreken van ‘t juiste papiertje. In die gemiste kans bleek jaren later mijn kans te schuilen om iets te betekenen voor anderen.

Mijn ultieme drijfveer als Playmaker is om te zorgen dat iedere werknemer de kans krijgt om zijn volledige potentieel te laten zien. Ik ben van mening dat leeftijd en diploma alleen niet maatgevend zijn voor goed functioneren, maar de passie voor werk, geloof in het eigen kunnen en de wil om te groeien.

Hoe het begon

Jos leerde in 2014 Maaike Huisman kennen via Twitter omdat zij hetzelfde artikel deelden. Los van elkaar hielden zij zich bezig met hetzelfde vraagstuk: Hoe zorg je ervoor dat werknemers volledig tot hun recht komen?

Jos had op dat moment het Dantefactor Kompas ontworpen en wetenschappelijk laten valideren: een online vragenlijst als leidraad om mensen intrinsiek te motiveren effectief en tevreden te zijn in werk. Maaike gebruikte het kompas als coach in haar praktijk, maar vond het nog geschikter voor bedrijven.

En zo geschiedde Jos initieerde The Playmakers te starten en Maaike stapte hierin mee, zo werd in 2016 The Playmakers geboren. Na het bewijzen van de vormgegeven aanpak in de praktijk besluit Maaike om in Oktober 2018 weer uit The Playmakers te stappen. Maaike gaat weer als zzp’er aan de slag en verdiept zich in de wereld van systemisch organiseren. Jos maakt een doorstart en geeft leiding aan de volgende ondernemingsfase. Binnenkort presenteert The Playmakers het volledige team.

Geïnteresseerd naar onze aanpak? mail ons gerust! Vinden we leuk.