COACHING

Je eigen koersplan om direct de regie te nemen voor een werkleven waarin je volledig tot je recht komt en dagelijks positieve impact maakt

Altijd op koers

Stel je eens voor dat je dagelijks vol zit met energie, dat je met veel enthousiasme en zelfvertrouwen iedere uitdaging aangaat en geweldige resultaten behaalt.

De meesten beginnen met heel veel energie en enthousiasme aan hun eerste werkdag, maar op een gegeven moment kan hier een kanteling in komen. Je begint te twijfelen aan je eigen capaciteiten, je mist motivatie om de dag te beginnen en tijd te investeren in jezelf.

Heb jij scherp wat je nodig hebt om te voorkomen dat je jouw potentieel verspilt, het werk een sleur wordt en je uitgeblust het weekend in gaat?

De waarde dialoog coaching zet je in beweging om de juiste stappen te ondernemen jouw volle potentieel te ontwikkelen en tot je recht te komen in werk. Iedere coaching wordt uitgevoerd door gecertificeerde professionals waarde dialoog. Zij beschikken over een intrinsieke drive om iedereen in het werk op weg te helpen de beste versie van zichzelf te worden. Zij gidsten verschillende professionals zoals, verkoopmedewerkers, managers, ceo’s en ondernemers in diverse stadia van hun werkleven.

Neem de regie in eigen hand blijf baan fit, ontwikkel jouw volle potentieel, haal voldoening uit je werk en maak impact.

De belangrijkste voordelen van coaching

Schept inzicht in je persoonlijke purpose

Maakt duidelijk hoezeer je tot je recht komt in je werk.

Reflectie op je diepste motieven in werk

Helpt je herkennen wat specifiek zorgt voor voldoening en impact maken.

Handvatten voor persoonlijke groei

Maakt bewust hoe je persoonlijke hulpbronnen omzet in stimulansen.

De waarde dialoog coaching

The Playmakers ontwikkelde de waarde (VALUE) dialoog coaching, met wetenschappelijke inzichten en de ervaring van ruim 30 jaar leiderschap en coaching in Europa.

In tegenstelling tot veel coachingsprogramma’s gaat de waarde dialoog ver voorbij eenvoudige strategieën en praatsessies. Jouw coach weet ook dat “heppie peppie” tests en honderden uren coaching geen graadmeter zijn voor succes.

De waarde dialoog coaching gidst op de essentiële facetten die je nodig hebt om ook echt effectiever en tevredener te worden in werk. Je past alles direct toe op jouw praktijksituatie. Je krijgt een coach die intrinsiek gedreven is om jou echt te begrijpen, en helpt je onder woorden brengen wat je specifiek nodig hebt om het beste van jezelf te geven.

Je leert herkennen en voorkomen dat je energie en enthousiasme weglekt, je het geloof in jezelf verliest en je een dip in je groeimotivatie krijgt.

Ben je klaar voor de waarde dialoog coaching te proberen? Vraag jou gratis 30 minuten strategie sessie aan. In deze sessie krijg je helder wat de belangrijkste stappen zijn om baan fit te blijven, meer voldoening te halen uit je werk en meer impact te kunnen leveren.

Wat klanten zeggen

De waarde dialoog is een roller coaster van reflectie. Het is een prettige manier om na te kunnen denken over wat je echt energie geeft in het werk. Het impact kompas is heel praktijkgericht, snel te maken en het actieplan is goed in te vullen. Top!

Timo Verhoofstad- Co founder metMotion

Deze coaching gaat zoveel verder dan alleen een lijstje afwerken in een gesprek. Je wordt door de sterke vragen van de coach echt op het goede spoor gebracht om precies onder woorden te brengen wat je nodig hebt. Het heeft mij en mijn team heel erg geholpen.

Jerry Were- ceo Nyungwe forrest lodge

De waarde dialoog heeft een belangrijke invloed op mij gehad. Het gesprek met de coach heeft me via een natuurlijke flow gebracht bij de essentie van waarom ik doe wat ik doe. Of beter gezegd, heeft me de vraag doen stellen waarom ik niet doe wat ik wil doen. De waarde dialoog is een belangrijke interventie geweest voor mij om tot de beslissing te komen mijn ervaringen als business humanizer in te zetten voor een “natuur inclusieve” voedselketen.
Dirk van der Beek- Change maker, business humanizer

Ben jij klaar voor de verandering in je werkleven?

Vraag vandaag jouw coaching sessie aan!