Hoe je medewerkers leert het beste uit zichzelf te halen

Stel je eens voor dat jij en je team dagelijks vol energie, enthousiasme en met zelfvertrouwen iedere uitdaging aangaan en geweldige impact maken in werk.

Altijd weten wat je nodig hebt voor het maken van impact

Het Dantefactor Kompas zorgt ervoor dat je altijd weet wat je nodig hebt om te voorkomen dat werk een sleur wordt. Het houd je scherp en signaleert veranderingen waardoor je snel kunt bijsturen als je even uit koers bent geraakt. Je reflecteert en ontwikkelt een diepgaand inzicht over de intrinsieke katalysator voor effectief en tevreden te zijn in je werk.

Een wetenschappelijk gevalideerde theorie die is doorontwikkeld tot een persoonlijk leiderschap instrument. Je brengt hiermee in kaart welke persoonlijke en situationele werkfactoren jouw passie, geloof in het eigen kunnen en jouw groeimotivatie in het werk stimuleren.

Van kompas naar waarde dialoog

 

Het Dantefactor Kompas is de basis voor het persoonlijk leiderschapsproces; waarde dialoog. Dit is de eerste in praktijk bewezen dialoog waar geselecteerde medewerkers, oordeelsvrij bevragen en expliciet maken wat collega’s, teams en het gehele bedrijf nodig heeft zodat iedereen tot zijn recht komt en impact maakt in het werk.

“Dit gaat verder dan een meting. Dit is nieuw leiderschap waarmee de prestaties aanzienlijk verbeteren en het geeft accurate input voor personeelsplanning”

Jerry Were РGeneral Manager РNyungwe Lodge

Ervaar NU!

Leer medewerkers zelf het beste uit zichzelf halen en significante impact maken in werk? Vraag direct aan hoe dit werkt voor jouw bedrijf of team.


[recaptcha]