ERVARINGEN VAN KLANTEN

Wat klanten zeggen over de samenwerking, trainers, aanpak en de resultaten?

Linata Rutgers – CEO Verzuim Next Level

The Playmaker aanpak om tot de essentie van het bedrijf te komen heeft veel inzichten opgeleverd waardoor ik nog beter kan samenwerken en iedereen effectiever kan laten zijn in het dagelijkse werk.

“Jos je bent een fijn mens om dit mee te mogen delen omdat jij echt in staat bent om zaken klein en compact te maken”.

“Het SMART maken van complexe zaken en dit in Jip en Janneke taal omzetten heeft mij enorm geholpen”

 

Prof. Malcolm Schauf – CEO Excellent leadership FOM University

Ik wil heel graag de kans nemen om Jos aan te bevelen als zeer professioneel trainer. Jos werkte als mijn business partner mee in HR training programma’s.

Zijn expertise is ongelofelijk van waarde – speciaal zijn interculturele ervaringen. Ik beveel Jos zeer aan als waarde verhogend voor iedere soort van business training.

Hij overtrof alle hoge verwachtingen die ik al had.

 

Hans den Heijer – Senior Media Relations Officer Ziggo/Vodafone

Jos heeft me uitstekend gecoacht met mijn loopbaanbegeleiding. Het waren mooie en inspirerende uren samen.

Jos is bevlogen, professioneel en boeit iedere minuut. Hij is zeer ervaren met een moderne kijk op o.a. bedrijfsvoering, werkcultuur, leiderschap en onderlinge samenwerking. Het nieuwe werken.

Dagelijks herinner ik me de persoonlijke waardevolle sessies van Jos en ook zijn passie en humor! Jos biedt de juiste handvatten voor de meest positieve werksfeer voor ieder bedrijf met frisse en waardevolle inzichten voor werknemers voor het beste onderlinge werkresultaat.

 

Corine van Winden – Ceo Pets International

Wat hebben de founder sessies jullie tot nu toe gebracht?”

Dat wat we als founders intuïtief wel wisten, is door de creative werkvormen die de intuïtie raken, expliciet en helder geworden. Het werd heel concreet hoe het DNA van de founder onmiskenbaar doorwerkt richting de cultuur van de organisatie.

De organisatiebedoeling heeft hierdoor een verwoording gekregen die voor ons verassend is maar klopt.  Die goed aansluit bij de richting die recentelijk is gekozen. Het vormt een goede tool om toekomstige strategische stappen tegen het licht te houden. Alsmede om met de organisatie strategische keuzes te gaan maken die voordien niet op het ‘radarscherm” voorkwamen.

 

Hege Berthelsen – Sales Manager

Ik ben twee keer gecoached en getrained door Jos, met de Dantefactor Kompas. Ik had al van collega’s bij Novartis gehoord dat hij heel goed was. Die verwachtingen maakte hij helemaal waar, inspirerend, toegewijd, gefocust met als resultaat dat je participeert en ontwikkeld.

Het Dantefactor Kompas is het concept van de toekomst, hiermee kan je als medewerker je volledige zelf vinden in werk. Jos is een echte koploper en ik beveel hem heel graag aan.

 

Meike Korpershoek – Directeur De Taalprof

The Playmakers  hebben ons op een speelse manier aan het denken gezet over waarom de Taalprof op aarde is en wat onze meerwaarde is voor het onderwijs.

Het was inspirerend om dat met ons team te doen en de balans tussen luchtige werkvormen en pittige vragen was perfect. Eenmaal opgeleid als Playmaker gingen we een-op-een in gesprek met onze teamleden over hun drijfveren en ambities en ook dat leverde waardevolle inzichten op. We kregen van vrijwel iedereen terug dat ze het prettig vonden om op deze manier de diepte in te
gaan.

Kortom, we zijn heel erg blij dat we dit traject met the Playmakers hebben gedaan!

 

Erik Boer – CEO Ace Incubator Amsterdam

Elke organisatie drijft op de intrinsieke motivatie van mensen. En het delen daarvan. Dat onderschatten we te vaak in de hectiek van alle dag. De aanpak van The Playmakers helpt om dat weer boven te halen zodat het vuur blijft branden.

It’s all about people.

 

Lilian Dibbets – New Professional S4C

Ik heb de certificatie training PlayMaker gedaan, het was echt super tof! Door je onafhankelijk en onpartijdig op te kunnen stellen, zonder waarde oordeel merk ik dat mensen mij in vertrouwen nemen en mij extra opzoeken of sparren.

Het oprecht aandacht geven en verdiepende vragen kunnen maakt mensen bewust van datgene zij echt nodig hebben. Het brengt de collega’s in de actie modus, dat betekent dat zij zich veilig voelen.

Olivier Heyning – CEO Lumicks

Het partnership startte in 2017 ons doel was om de intrinsieke motivatie van de medewerkers te behouden. Wij hebben gewerkt aan het bouwen van een sterke cultuur die we in stand houden met peer coaching.

Wij zijn in 4 jaar tijd gegroeid naar 100 medewerkers en hebben 15 PlayMakers opgeleid. Zij voeren frequent met hun collega’s een waarde dialoog. Het geeft de juiste informatie om aantrekkelijk te blijven voor onze medewerkers, we kunnen goed focus blijven houden op de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Waarbij onze impact en bottom line de afgelopen jaren groeit.

Ga voor een volledig pragmatische en modulaire aanpak

met impact vanaf de start!