HÉT PROGRAMMA VOOR EEN PLAYZONE

Voor ondernemers die het verschil willen maken met een bedrijf dat positieve impact maakt.

De PlayZone

Een pragmatische integrale aanpak voor ondernemers die betekenisvol willen ondernemen en groeien met impact. In dit 90 dagen programma wordt er samen met jou een nieuw speelveld aangelegd als basis voor gezond ondernemen. Het scheppen van de juiste condities geeft jou een werkcultuur waar iedereen volledig tot zijn recht komt en impact maakt.

Een aanpak waarin alle medewerkers begrijpen en voelen aan welk hoger doel zij bijdragen. Zij durven zichzelf te laten zien, initiatief te tonen en verantwoording te nemen voor hun groei en resultaat. Medewerkers leren hoe zij de waarden van het bedrijf moeten leven en vertalen dit naar hun dagelijkse werk. Aan de hand van “peer coaching” wordt er van binnenuit het bedrijf continu gewerkt aan het scheppen van de juiste condities. Dit ontwikkelt een mindset en vaardigheden die medewerkers stimuleert om elkaars volle potentieel in te zetten. Het leiderschap in een PlayZone coacht en faciliteert medewerkers vanuit oprechte verbinding en dit verhoogt wederzijds vertrouwen, kwaliteit van communicatie en het uiteindelijke resultaat.

Wist je dat? Een PlayZone 10x beter resultaat levert dan ouderwetse mindset, management en leiderschapsmethoden. In een PlayZone wordt namelijk geen talent, energie en geld verspilt!

Een 90 dagen programma met impact

Een nieuwe realiteit breekt aan, èèn waar de kwaliteit van verbinding tussen mensen en de essentie van het bedrijf en het dagelijkse werk centraal staat. Dit is het tijdperk waarin je als bedrijf echt relevant moet zijn voor je medewerkers, de samenleving en de wereld als geheel.

“Play to win” en ontwikkel excellence op de essentiële gebieden uit de PlayZone.

De ondernemingsdroom

Voor ons is wat en wie je bent het beginpunt van iedere onderneming. Ehh…? Jij wilde toch gewoon ondernemen en geld verdienen, zeg je?

Wij hebben ervaren dat de leidende principes van de ondernemer het fundament vormt voor succesvolle groei. Daarom gaan wij op zoek naar de diepere reden wat je als ondernemer met het bedrijf wilt realiseren. Ook als jij werkt om er geld mee te verdienen, dan zit daar altijd iets achter. Misschien wil je zelfstandig zijn, trots of van meer betekenis.

Met een creatieve en psychologische benadering gaan wij op zoek naar de kern van wat voor jou echt belangrijk is. We leggen jouw passie, overtuiging en groeimotivatie als founder of directeur onder de loep. Wij maken de essentie van het bedrijf hiermee helder en vertalen dit naar de impact die je met het bedrijf wilt of kunt maken. 

Het resultaat is een droom-impact canvas dat werkelijk iedereen in het bedrijf kan gebruiken om met de juiste aandachtspunten te werken en beslissingen te nemen.

consultancy
hiring

Complete mens

Met de uitkomst van het droom-impact canvas stappen we vervolgens naar de medewerkers. In creatieve workshops laten we iedereen waar je als bedrijf voor staat eigen maken. We gaan voorbij aan de vaste rol in het bedrijf maar laten werknemers juist naar het grotere geheel kijken.

Wat betekent waar het bedrijf voor staat voor de teamleider? En de Office Manager? En hoe zou hij of zij daaraan willen bijdragen? Aan het einde van deze workshops is het voor alle werknemers duidelijk waaraan ze werken en hebben ze de motivatie om bij te dragen aan het hogere doel. Daarnaast ontwikkelen we handvatten om in het wervingsproces kandidaten te kunnen toetsen aan de ontwikkelde leidende principes van je bedrijf.

We geven aandacht aan het monitoren van de persoonlijke passie, overtuiging en groeimotivatie en onderzoeken wat er nodig is om hierin te groeien. We maken daarmee alvast een voorsprong op de derde stap.

Werkcontext

Om ervoor te zorgen dat hetgeen dat we hebben opgebouwd niet als een kaartenhuis in elkaar stort wanneer we onze hielen hebben gelicht, ontwikkelen wij de juiste mindset en vaardigheden voor het cultiveren. Wij leiden o.a. PlayMakers op. Dit is een rol die uitgevoerd kan worden door medewerkers uit het team, leidinggevenden of door hr.

PlayMakers leren collega’s contact maken met de diepste drijfveren en hebben het vermogen inzichtelijk te maken wat er echt toe doet in werk. Zij leren medewerkers bewust worden en eigenaarschap te nemen om zelf koers te houden het volle potentieel te benutten. Het leiderschap voorzien wij van de juiste mindset en vaardigheden om met impact te coachen en leiding te geven. Zo wordt de werkvloer een resultaatgerichte PlayZone waarin werk zinvol en leuk is.

training

Ga voor een volledig pragmatische aanpak met impact!