Eindelijk! Ontdek Hoe Jij Weer Koers Zet Naar Een Geweldig Werkleven Waarin Je Volledig Tot Je Recht Komt

 

Ontdek hoe jij zelf de regie neemt om op een effectieve manier richting te krijgen in je werk.

Met de juiste stappen weer op koers in werk

Herinner jij je dat moment nog, dat je werd aangenomen en je ging werken voor je huidige werkgever? Alles was nieuw en misschien waren er veel dingen ook wel spannend. Met veel motivatie en plezier ging jij een nieuwe uitdaging aan. Totdat je na een paar maanden of misschien zelfs pas na een paar jaar het gevoel kreeg dat je minder enthousiast was om op maandag weer te gaan beginnen.
Hoe dat komt? De energie is uit je weggelopen en je twijfelt steeds meer of je nog wel doet wat je echt leuk vindt. De veranderingen op je werk en daarbij ook nog eens alle uitdagingen om privé en werk goed te combineren breken je vaker op. Je begint daardoor meer aandacht te geven aan de negatieve dingen dan aan positieve. Dit maakt je dan ook niet echt het zonnetje in huis voor je omgeving. Neerslachtigheid en stress beginnen de overhand te nemen, en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Als je doet wat je altijd deed, dan zal je krijgen wat je altijd kreeg

Het Kompas was een goede manier om snel inzichtelijk te krijgen waarvan ik nu echt energie krijg in mijn werk.

Timo Verhoofstad – Ondernemer

Het impact in werk kompas heeft mij de weg gewezen naar wat ik belangrijk vindt voor mijn werkomgeving en ontwikkeling. Heb verder ontdekt wat mij echt werkplezier geeft. Weten aan welke knoppen te draaien om meer energie over te houden. Het zet aan tot actie.

Petra Daemen – Loopbaan consulent

Door het impact in werk kompas te gebruiken konden mijn medewerkers precies vertellen wat zij nodig hadden in het werk. Ik ben erg blij want hierdoor nam het plezier toe en kwam iedereen beter tot zijn recht.

Jerry Were – CEO

Het Impact In Werk Kompas

Je leert reflecteren op je huidige verbinding met je werk. Hierdoor weet je precies waar je staat en wat ervoor zorgt dat je in balans blijft. Je leert gerichte oplossingen bedenken om energie lekken, twijfel en onrust te kunnen doorbreken. Je ontwikkelt een stappenplan om op een effectieve manier weer zin en plezier te krijgen in je werk.

Wat jij kunt verwachten?

  • Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor het online invullen van het Kompas.
  • Jouw kompas bestaat uit 3 delen die je al binnen 12 minuten kunt hebben ingevuld.
  • Je staat stil bij de hoeveelheid passie, het geloof in eigen kunnen en de groeimotivatie die jij op dit moment ervaart in je werk.
    • De uitkomst hiervan noemen wij jouw Dantefactor. De Dantefactor voorspelt hoe effectief en tevreden jij bent in je dagelijkse werk. Wanneer jij je Dantefactor op peil kunt houden dan zal je minder off days ervaren en je haalt veel meer voldoening uit je werk.
  • Je beoordeelt in deel 2 een achttal hulpbronnen die van invloed zijn op jouw Dantefactor. Je kunt dit ook wel een tevredenheidscijfer noemen.
  • Je zet in deel 3 van het Kompas de hulpbronnen in volgorde van belangrijkheid. Je denkt hier echt goed na over datgene jij echt nodig hebt om te vlammen in je werk.
  • Wanneer je alle onderdelen hebt ingevuld dan ontvang je een persoonlijk rapport in je email.
    • In dit persoonlijk rapport is ook een actieplan toegevoegd. Met jouw uitkomsten kun je hiermee stap voor stap een begin maken om weer op koers te komen.