De transformatie van traditioneel HR

Hoe installatiebranche effectiever kan worden
3 juni 2016
Alfa’s Mens in Bedrijf
1 oktober 2016
Alles weergeven

De transformatie van traditioneel HR

reef deelt kennis hr

THE PLAYMAKERS gaven op 22 September een masterclass voor HR professionals. Op uitnodiging van REEF Personeel en Organisatie werd een geslaagde kennisbijeenkomst georganiseerd op de High Tech Campus in Eindhoven. Het thema van de avond was de shift naar een betekenisvolle en zelfsturende organisatie.

Dit is het tijdperk waar steeds meer mensen, vooral jongeren, geen genoegen meer nemen met een baan waar ze geen voldoening uit halen. De toenemende behoefte aan
betekenisgeving vraagt om nieuwe vormen van organiseren. Vormen
waarbij mensen zelfsturend kunnen zijn en waar prestatie het gevolg is
van plezier en niet de oorzaak is van succes.
Wat zijn de voorwaarden en impact van een zelfsturende organisatie en betekenisvol
organiseren? En welke handvatten zijn er om de organisatiedroom te
vertalen naar de juiste mensen, de juiste rollen en de juiste focus?

The Playmakers gaven visie op betekenisvol en zelfsturend organiseren, dat werd samengevat in een praktische info-graphic.

Reef kennis bijeenkomst

Reef kennis bijeenkomst

De masterclass bracht voor deelnemers een nieuw perspectief om de juiste condities te scheppen voor performance “Frisse kijk, zijn nog wel wat randvoorwaarden te vervullen binnen onze organisatie”. “Sluit aan bij wat wij aan het doen zijn, kunnen we goed gebruiken”. “Uitdaging voor ons als gemeente om een gezamenlijke ambitie te krijgen”.

Playmaker Team
Playmaker Team
THE PLAYMAKERS willen de wereld van werk mooier kleuren en dragen bij aan een wereld waarin ieder mens met plezier betekenisvol kan zijn.