Eindelijk! Ontdek Hoe Jij Weer Koers Zet Naar Een Geweldig Werkleven Waarin Je Volledig Tot Je Recht Komt

 

Verdiep je inzicht hoe jij de regie houdt om op een effectieve manier op koers te blijven in je werk.

Neem volledig de regie over je eigen werkleven

Herinner jij je dat moment nog, dat je werd aangenomen en je ging werken voor je huidige werkgever? Alles was nieuw en misschien waren er veel dingen ook wel spannend. Met veel motivatie en plezier ging jij een nieuwe uitdaging aan. Totdat je na een paar maanden of misschien zelfs pas na een paar jaar het gevoel kreeg dat je minder enthousiast was om op maandag weer te gaan beginnen.
Hoe dat komt? De energie is uit je weggelopen en je twijfelt steeds meer of je nog wel doet wat je echt leuk vindt. De veranderingen op je werk en daarbij ook nog eens alle uitdagingen om privé en werk goed te combineren breken je vaker op. Je begint daardoor meer aandacht te geven aan de negatieve dingen dan aan positieve. Dit maakt je dan ook niet echt het zonnetje in huis voor je omgeving. Neerslachtigheid en stress beginnen de overhand te nemen, en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Werkgeluk is geen toeval, maar een keuze

De waarde dialoog heeft een belangrijke invloed op mij gehad. Het gesprek met de “coach” heeft me via een natuurlijke flow gebracht bij de essentie van waarom ik doe wat ik doe. Of beter gezegd, heeft me de vraag doen stellen waarom ik niet doe wat ik wil doen. De waarde dialoog is een belangrijke interventie geweest voor mij om tot de beslissing te komen mijn ervaringen als business humanizer in te zetten voor een “natuur inclusieve” voedselketen.
Dirk van der Beek- Change maker

Het impact in werk kompas heeft mij samen met de dialoog de weg gewezen naar wat ik belangrijk vindt voor mijn werkomgeving en ontwikkeling. Heb verder ontdekt wat mij echt werkplezier geeft. Weten aan welke knoppen te draaien om energie over te houden. Het zet aan tot actie!

Petra Daeman – Loopbaan consulent

Jos heeft de magische vaardigheid om echt naar boven te halen waar het voor je om draait in werk. Hij heeft veel ervaring en weet je op het gemak te stellen door zijn manier van coaching. Hij is erg begaan en helpt om gedachten om te zetten in actieplannen. De waarde dialoog was waardevol en bracht mij op koers.

Hans – Media relaties

Het Impact In Werk Kompas

Je leert reflecteren op je huidige verbinding met je werk. Hierdoor weet je precies waar je staat en wat ervoor zorgt dat je in balans blijft. Je leert gerichte oplossingen bedenken om energie lekken, twijfel en onrust te kunnen doorbreken. Je ontvangt een koersplan dat je na de waarde dialoog uitwerkt om op een effectieve manier weer zin en plezier te krijgen in je werk.

Wat jij kunt verwachten?

 • Je ontvangt een persoonlijke uitnodiging voor het online invullen van het Kompas.
 • Jouw kompas bestaat uit 3 delen die je al binnen 12 minuten kunt hebben ingevuld.
 • Je staat stil bij de hoeveelheid passie, het geloof in eigen kunnen en de groeimotivatie die jij op dit moment ervaart in je werk.
  • De uitkomst hiervan noemen wij jouw Dantefactor. De Dantefactor voorspelt hoe effectief en tevreden jij bent in je dagelijkse werk. Wanneer jij je Dantefactor op peil kunt houden dan zal je minder off days ervaren en je haalt veel meer voldoening uit je werk.
 • Je beoordeelt in deel 2 een achttal hulpbronnen die van invloed zijn op jouw Dantefactor. Je kunt dit ook wel een tevredenheidscijfer noemen.
 • Je zet in deel 3 van het Kompas de hulpbronnen in volgorde van belangrijkheid. Je denkt hier echt goed na over datgene jij echt nodig hebt om te vlammen in je werk.
 • Wanneer je alle onderdelen hebt ingevuld dan ontvang je een persoonlijk rapport in je email.
  • In dit persoonlijk rapport is ook een actieplan toegevoegd. Met jouw uitkomsten en de inzichten uit de waarde dialoog kun je hiermee een gericht actieplan maken om weer op koers te komen en te blijven.

De waarde dialoog coaching

De waarde dialoog coaching zet je in beweging om de juiste stappen te ondernemen jouw volle potentieel te ontwikkelen en tot je recht te komen in werk. Iedere coaching wordt uitgevoerd door gecertificeerde PlayMakers. Zij beschikken over een intrinsieke drive om iedereen in het werk op weg te helpen en de beste versie van zichzelf te worden. Zij gidsten verschillende professionals van verkoopmedewerkers tot ambtenaren, van office managers tot advocaten en van ondernemers tot CEO in diverse stadia van hun werkleven.

Wat jij leert in de coaching?

 • Je kunt onder begeleiding van een ervaren PlayMaker precies onder woorden te brengen wat je voelt en denkt over je werk
  • Niet iedere situatie is hetzelfde en kan complex zijn, in de waarde dialoog maken we echt bespreekbaar wat ertoe doet voor jou
 • Je wordt je door de oordeelsvrije vraagstelling in het gesprek nog bewuster wat passie, je geloof in het eigen kunnen en de door jou ervaren groeimotivatie voor jou betekenen en waarom dit zo is
 • Je bent je bewust welke belemmeringen in je werk steeds zorgen voor een vervelend gevoel en waar dit vandaan komt
 • Je kunt de juiste strategie ontwikkelen voor jouw werksituatie zodat je de juiste stimulansen kunt inzetten in je werk en je het beste uit jezelf haalt
 • Je kunt je persoonlijke koersplan binnen 3 weken laten toetsen door je PlayMaker (coach) zodat je zeker bent dat je de juiste stappen blijft zetten in je werk