Verander de status quo: ontwikkel je potentieel en dat van jouw bedrijf

Eric BoerCEO ACE Amsterdam
Lees verder
"De Playmakers hebben ons fantastisch geholpen door de kern van wat we doen te verkennen en te definiëren."
Olivier HeyningCEO Lumicks
Lees verder
"De Playmakers hebben de juiste voorwaarden geschapen voor een sterke en intrinsieke cultuur die ons in staat stelt om succesvol verder te schalen."
Jerry Were CEO Nyungwe Forest Lodge
Lees verder
Deze mensgerichte leiderschapsvaardigheden openen de geest en gevoelens van mijn team. Ze floreren in hun functie.
Anne Pleun Founder Paper on the Rocks
Lees verder
"Dankzij de intensieve begeleiding heb ik veel meer controle, de duidelijkheid en daadkracht die ik nodig had om te groeien."
Previous
Next

we helpen jou groeien, presteren & tot recht komen

“In deze tijd moeten we ons aanpassen aan de constante verandering om ons heen. Mensen van alle generaties vinden het erg moeilijk om een balans te vinden tussen de turbulente verandering en de dagelijkse druk die hun baan en het leven met zich meebrengt. Mensen verliezen hun focus, belanden in conflicten en lopen achter op hun resultaten. Het is tijd om uit de overlevingsmodus te komen en het zelfvertrouwen en de echte verbinding met elkaar, het werk en het bedrijf te versterken”.

Wij, The Playmakers hebben bewezen hoe je groei en resultaat op een andere wijze kunt stimuleren en ontwikkelen. Wij maken het toegankelijk om een cultuur te scheppen waar mensen verantwoording nemen, intrinsiek geactiveerd zijn, excellence leveren voor klanten en dagelijks zeer effectief zijn en voldoening halen uit het werk. Wij helpen je het gat te dichten tussen waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Als jouw bedrijf deze snel veranderende wereld niet bijhoudt, loop je het risico achter te blijven. Geweldige leiders zijn ontvankelijk en tonen durf om die nieuwe toekomst te creëeren. En zijn bereid de juiste condities hiervoor te scheppen.

Onze integrale aanpak biedt de ontwikkeling van de juiste mindset en vaardigheden om persoonlijk leiderschap te nemen  en resultaat gedreven verandering tot een succes te maken. Wij ontwerpen en ontwikkelen de essentiële structuur voor het bedrijf zodat iedereen effectief bijdraagt aan een beter morgen.

neem de leiding en creëer een bedrijf dat ertoe doet

lees alles over hoe je het bedrijf “ready” maakt voor playmakers.

The Playmakers

.onze service .onze service .onze service .onze service .onze service .onze service .onze service .onze service .onze service .onze service .onze service .onze service

Door mens, missie en context te activeren initieer je veranderingen binnen het gehele bedrijf.

Ons ‘ding‘ is om de juiste mindset en kennis te brengen die het bewustzijn vergroot over welke middelen en arbeidsomstandigheden nodig zijn, zodat mensen de beoogde resultaten behalen. Wij creëeren een cultuur waar mensen het organisatie DNA op hun radar hebben, intrinsiek geactiveerd zijn en eigenaarschap nemen voor prestatie en persoonlijke groei. Wij bieden een praktisch individueel en bedrijfsproces zodat mensen en bedrijven van betekenis zijn. 

Ontwerp business structuur

Samen schetsen we het doel en maken bespreekbaar wat vaak onbesproken blijft. Het bouwen van structuur vraagt maatwerk zodat we aan de bedrijfsbehoeften kunnen voldoen. Daarbij zorgen we ervoor dat we de kwaliteiten behouden die bijdragen aan huidige successen. We veranderen alleen wat er moet veranderen. En dan ontwerpen en scheppen we de juiste condities om individuen en teams eigenaarschap te laten nemen voor groei, prestatie en tot hun recht te komen.

Coaching & mentoring

Aparte trajecten zullen leiden tot aparte mindsets. Ad hoc ‘interventie-injecties’ zijn slechts een snelle (cultuur) oplossing. Begin te handelen naar wat je nodig hebt, merk op hoe het een verschil maakt en maak het een deel van jezelf. Zo blijft beklijft het. Door middel van 1-1 top en middle management coaching, mentoring & intervisie verankeren we eigenaarschap en de discipline voor blijvende vaardigheden ontwikkeling. 

Training programma's & workshops

Onze programma’s bieden een continu geïntegreerde aanpak voor iedereen. Individuen, teams, en hele bedrijven. Iedereen die zijn rol speelt, is een rol. Wij helpen het waar te maken. Wij bieden mensgericht persoonlijk, ‘peer to peer’ en team leiderschap programma’s, waarde gedreven sales en impact programma’s en effectieve “skill pills”. Eveneens organiseren wij masterclasses en workshops ter inspiratie.

Tooling & playbooks

Het draait allemaal om mensen. Wij bieden digitale hulp die data en inzicht geeft in behoeften en groeiontwikkeling. Deze data is de mogelijkheid om het gesprek te openen. We brengen de geleerde lessen direct naar de dagelijkse praktijk. Geschikte tools met formats die wetenschappelijke validatie hebben om het hoogste leerrendement te behalen. We bieden het playbook, de planner en onze digitale applicatie yucap. Dit alles geeft richting voor regelmatige reflectie en het maken van koersplannen op individueel, team en bedrijfsniveau.

Voor leiders die succesvol willen zijn en tegelijkertijd afwillen van het dagelijks moeten hollen en vliegen:

“10 essentiële richtlijnen om medewerkers te begeleiden en groei-ambities te realiseren”

Wat kun je verwachten:

  • Helder inzicht in de juiste mindset en mensgericht leiderschap.
  • Richting om medewerkers verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun resultaat en groei.
  • Hoe je een geweldige werksfeer schept en handvatten om de juiste vragen te stellen.

Schep de juiste condities en groei

realiseer resultaat gedreven verandering met playmakers

Neem contact op voor meer informatie

Europalaan 400
3526 KS Utrecht

info@theplaymakers.nl
085 – 060 37 87
All rights reserved | 2022 | Privacy Policy