playmakers, je community van groeiversnellers

“Als de fundamentele waarden van een bedrijf richtinggevend worden, wordt het heel duidelijk hoe je als individu kunt verbinden aan de missie en doelen en hoe je daar op de meest relevante manier aan kunt bijdragen.  We helpen bedrijven de juiste omstandigheden te creëren om die geweldige mensen aan boord te houden.”

wij zijn er om joute laten groeien

l-color: white; -webkit-text-stroke-width: 1px; -webkit-text-stroke-color: #00dca0;”>joute laten groeien

Wij van The Playmakers zijn er – net als veel mensen – van overtuigd dat werken anders kan, en moet. Meer gericht op wat belangrijk is voor het individu, minder op wat er wordt ge(d)acht dat voldoende is voor een werknemer.

Door mens, missie en context te activeren initieer je veranderingen binnen de gehele organisatie, en niet alleen een deel daarvan.

Ons ‘ding‘ is om kennis te brengen die het bewustzijn vergroot over welke middelen en arbeidsomstandigheden nodig zijn, zodat mensen hun potentieel kunnen benutten. Ons platform faciliteert groei en verzamelt gegevens voor rapportage en om op koers te blijven. Daarnaast bieden we mentoring, training en consultancy, in lijn met onze filosofie.

Analyse & Consultancy

DON’T FIX WHAT ISN’T BROKEN
Onze brede aanpak behoudt de kwaliteiten die bijdragen aan de huidige successen. We veranderen alleen wat er moet veranderen.

Opleiding & Mentoring

ONE STOP SHOP
Geen losse trajecten meer die maar op één van de elementen zijn gericht. We combineren alles: het bedrijf, de mensen, de cultuur en de monitoring.

Training & workshops

GEDEELDE VERANTWOORDELIJKHEID
Een aanpak die de regie in handen geeft van het individu en de organisatie. Samen realiseer je op elk gebied de gewenste impact.

Platform & Reporting

DATA & MENS GEDREVEN
Geeft inzicht in de impact van de transitie, zowel intern als extern, en biedt de mogelijkheid om hierop te blijven bijsturen.

Onze methode voor effectief performance management faciliteert al 10 jaar meer rendement binnen organisaties.

Door onderzoek en validatie hebben we ons spelmakermodel geperfectioneerd, dat in de eerste plaats gericht is op het vergroten van de organisatorische, team- en individuele werkeffectiviteit en tevredenheid door middel van een coherente omgeving die de missie, mensen en cultuur van het bedrijf met elkaar verweven.

1. Droom

Waarom bestaat dit bedrijf?

1. droom

Waarom bestaat dit bedrijf?

2. dna

Welke mensen werken er binnen deze organisatie en wat drijft/hebben ze nodig?

2. dna

Welke mensen werken er binnen deze organisatie en wat drijft/hebben ze nodig?

3. rol

Zit iedereen op de juiste plek?

3. rol

Zit iedereen op de juiste plek?

Met ons internationale team werken we aan onze missie om elke bedrijfstransitie – voor bedrijven of je individuele carrièreplan – tot een succes te maken.

jos-1
Jos van Snippenberg .CEO
Mich
Michelle Schrijnemakers .CTO
lars-scaled
Lars van Snippenberg .DPO
dog
Komt hier jouw foto? .stuur ons je motivatiebrief

Houd ons in de gaten voor de release van onze volledige website! 
Binnenkort meer informatie over het spelmakersplatform, evenementen en nieuws van de community. Schrijf u hier in voor onze zeer onregelmatige nieuwsbrief:

We zullen uw privacy te allen tijde respecteren en we zullen uw persoonlijke gegevens nooit aan iemand anders geven, ongeacht het aanbod. Hand op ons hart.

the playmakers

Europalaan 400
3526 KS Utrecht

info@theplaymakers.nl

All rights reserved | 2022 | Privacy Policy