Mensen maken de toekomst, iedereen op zijn eigen manier.
Eric BoerCEO ACE Amsterdam
Lees verder
"De Playmakers hebben ons fantastisch geholpen door de kern van wat we doen te verkennen en te definiëren."
Olivier HeyningCEO Lumicks
Lees verder
"De Playmakers hebben de juiste voorwaarden geschapen voor een sterke en intrinsieke cultuur die ons in staat stelt om succesvol verder te schalen."
Jerry Were CEO Nyungwe Forest Lodge
Lees verder
Deze mensgerichte leiderschapsvaardigheden openen de geest en gevoelens van mijn team. Ze floreren in hun functie.
Anne Pleun Founder Paper on the Rocks
Lees verder
"Dankzij de intensieve begeleiding heb ik veel meer controle, de duidelijkheid en daadkracht die ik nodig had om te groeien."
Previous
Next
we helpen jou groeien

“Wanneer ieder individu begrijpt hoe je de fundamentele waarden en de missie van het bedrijf naleeft. En zij de juiste condities scheppen om met passie, overtuiging en groeimotivatie te werken. Dan verbetert hun prestatie en komt iedereen volledig tot zijn recht. Wij  faciliteren dit proces en maken dit realiteit.”

The Playmakers zijn ervan overtuigd dat de manier waarop we groei en resultaat stimuleren anders kan, en anders moet. Wij helpen bij het scheppen van een cultuur waar mensen verantwoording nemen en intrinsiek geactiveerd zijn waardoor de effectiviteit en het plezier in werk verhoogt.

Onze integrale aanpak van programma’s en platform helpen iedere resultaat gedreven omslag tot een succes te maken. 

Zo maakt het bedrijf het verschil en draagt iedereen effectief bij aan een beter morgen.

 

hoe we een resultaat gedreven transitie tot een succes maken

Lees alles over onze manier van werken en bekijk de business cases.
Great working day. Young bearded man in casual clothes keeping arms crossed and looking at camera with smile while standing in the creative office. Business concept. Work

.onze service .onze service .onze service .onze service .onze service .onze service .onze service .onze service .onze service .onze service .onze service .onze service

Door mens, missie en context te activeren initieer je veranderingen binnen de gehele organisatie.

Ons ‘ding‘ is om kennis te brengen die het bewustzijn vergroot over welke middelen en arbeidsomstandigheden nodig zijn, zodat mensen hun potentieel kunnen benutten. Ons platform faciliteert groei en verzamelt gegevens voor rapportage en om op koers te blijven. Daarnaast bieden we mentoring, training en consultancy, in lijn met onze filosofie.

Analyse & Consultancy

Samen schetsen we uw doel en maken we duidelijk wat onuitgesproken blijft. Het programma wordt op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen. Daarbij zorgen we ervoor dat we de kwaliteiten behouden die bijdragen aan huidige successen. We veranderen alleen wat er moet veranderen. En dan heb je een pragmatische roadmap voor allround groei.

Opleiding & Mentoring

Aparte trajecten zullen leiden tot aparte mindsets. Ad hoc ‘interventie-injecties’ zijn slechts een snelle (cultuur) oplossing. Begin te handelen naar wat je nodig hebt, merk op hoe het een verschil maakt en maak het een deel van jou. Zo blijft het plakken. Door middel van educatie, mentoring & intervisie houden we elkaar scherp, fris, up-to-date en geïnformeerd.

Training & workshops

Onze programma’s bieden een continu geïntegreerde aanpak voor iedereen. Individuen, teams, afdelingen of medewerkers. Iedereen die zijn rol speelt, is een rol. Wij helpen het waar te maken. Wij bieden tools, trainingen & workshops om op elk gebied de gewenste impact te realiseren.

Platform & Reporting

Het draait uiteindelijk allemaal om mensen. Data helpt om behoeften en groei zichtbaar te maken. We zien de gegenereerde data als een mogelijkheid om het gesprek te openen. Hoeveel passie, zelfeffectiviteit, motivatie om te groeien ervaar jij in je werk en welk effect heeft dit op jouw productiviteit en werkgeluk? En wat is er nodig om dat zo te houden of te verbeteren?

Haal het beste uit jezelf en je team.

Volg een van onze online lessen, workshops of trainingen

Neem contact op voor meer informatie

Nieuwe inzichten over omgaan met uitdagingen in het huidige sociaal-economische klimaat vind je in ons e-book:

“10 essentials to guide employees and realize growth ambitions”

Wat kun je verwachten:
  • Helder inzicht in leiderschap en mindset.
  • Richting om medewerkers verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun resultaat en groei.
  • Hoe je een fijne werksfeer schept en handvatten om de juiste vragen te stellen.
Europalaan 400
3526 KS Utrecht

info@theplaymakers.nl
085 – 060 37 87
All rights reserved | 2022 | Privacy Policy