Mensen maken de toekomst, ieder op zijn eigen manier.

“Als de fundamentele waarden van een bedrijf richtinggevend worden, wordt het heel duidelijk hoe je als individu kunt verbinden aan de missie en doelen en hoe je daar op de meest relevante manier aan kunt bijdragen.  We helpen bedrijven de juiste omstandigheden te creëren om die geweldige mensen aan boord te houden.”
zorg dat het werkt voor jou
zorg dat het werkt voor jou

Het uitbreken van de pandemie heeft pijnlijk bloot gelegd hoe kwetsbaar wij als mensheid eigenlijk zijn. Ondanks al onze moderne technologie, leven wij vooral van de sociale interacties en betekenisvol zijn voor onszelf en de ander. Zowel op persoonlijk vlak als in ons werk.

De mate waarin we de komende decennia worden blootgesteld aan turbulente omstandigheden zal blijvend zijn. Nieuwe uitdagingen met betrekking tot gezondheid, duurzaamheid, technologie en diversiteit staan de komende jaren centraal.


Een toekomstbestendig bedrijf bouwen vraagt om een toekomstbestendige aanpak: borg het succes, de gezondheid en relevantie van je onderneming.

Een medewerker is een mens dat zijn persoonlijke overtuigingen en waarden, competenties en doelen inzet ten behoeve van het doel van een bedrijf. Hoe beter die aansluiting, hoe beter het resultaat.

Hoe ga je bewuster kijken naar het werk dat je doet, en met wie je dat doet? Hoe ga je als organisatie om met veranderende behoeftes?

Wij helpen bij het vormen van een werkcontext waarin het individu zelf de regie neemt om tot zijn recht te komen in werk. En bewust koerst om dagelijks effectief bij te dragen. The Playmakers helpt organisaties bij het verbinden van hun mensen aan hun missie en geeft tools en data om bij te sturen op groei en ontwikkeling.

Zo creëer je samen een gezonde bedrijfscultuur waar iedereen tot zijn recht komt, zodat het bedrijf een bijdrage kan leveren aan het scheppen van een betere toekomst.

.ons aanbod .ons aanbod .ons aanbod .ons aanbod .ons aanbod .ons aanbod

.ons aanbod

Door mens, missie en context te activeren initieer je veranderingen binnen de gehele organisatie. Ons ‘ding‘ is om kennis te brengen die het bewustzijn vergroot over welke middelen en arbeidsomstandigheden nodig zijn, zodat mensen hun potentieel kunnen benutten. Ons platform faciliteert groei en verzamelt gegevens voor rapportage en om op koers te blijven. Daarnaast bieden we mentoring, training en consultancy, in lijn met onze filosofie.

Analyse & Consultancy

We brengen samen de missie en doelen in beeld en verhelderen wat onzichtbaar is. Het programma wordt aangepast om aan alle behoeften te voldoen. Daarbij zorgen we ervoor dat we de kwaliteiten die bijdragen aan huidige successen behouden blijven. We veranderen alleen wat er moet veranderen. Zo ontstaat er een pragmatische roadmap voor allround groei.

Opleiding & Mentoring

Verschillende trajecten leiden verschillende mindsets. Ad-hoc interventies bieden vaak niet meer dan een tijdelijke (cultuur) oplossing. Wanneer je acteert op behoefte, voel je het resultaat er van beter. En kun je de nieuwe werkwijze deel van jezelf maken. Zo ontstaat een duurzame verandering. Door middel van onderwijs, mentoring & intervisie houden we elkaar scherp, fris, up-to-date en geïnformeerd.

Training & workshops

Onze programma’s bieden een integrale aanpak voor individuen, teams, afdelingen of boards. Iedereen die een rol heeft, speelt een rol. Wij helpen om die rol ook in volledigheid te vervullen. We bieden tools, training & workshops om op elk gebied de gewenste impact te realiseren.

Platform & Reporting

Het draait uiteindelijk allemaal om mensen. Data helpt om behoeften en groei zichtbaar te maken. We zien de gegenereerde data als een mogelijkheid om het gesprek te openen. Hoeveel passie, zelfeffectiviteit, motivatie om te groeien ervaar jij in je werk en welk effect heeft dit op jouw productiviteit en werkgeluk? En wat is er nodig om dat zo te houden of te verbeteren?

.hoe het werkt .hoe het werkt .hoe het werkt .hoe het werkt .hoe het werkt .hoe het werkt

Onze methode voor effectief performance management faciliteert al 10 jaar meer rendement binnen organisaties. Het programma van producten en diensten die bedrijfstransities vergemakkelijken voor betekenisvolle groei in Nederland en daarbuiten #creatingabusinessthatmatters
Ons model is de unieke combinatie tussen de activiteiten die we initiëren op de 3 gebieden; mensen, missie en cultuur. Een programma dat het verhelderen en versterken van het bedrijfs-DNA als blauwdruk bevat om het juiste gedrag uit te drukken en de juiste doelen te volgen; Het creëren van symmetrie tussen mensen en het bedrijfs-DNA en wat het betekent voor iemands dagelijkse werk. Leiderschap, reflecties, analyses, intervisies leiden allemaal tot het initiëren van groei door persoonlijke ontwikkeling. Voor managers gaat het om het beheersen van de juiste mindset en vaardigheden om de juiste omstandigheden vorm te geven en een gezonde cultuur te creëren. Dit alles wordt samengebracht op ons platform yucap. Het stelt ook mensen die (nog) niet bij een bedrijf werkzaam zijn in staat om het heft in eigen handen te nemen en #playforpurpose

.testimonials

.team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team

.team

Met ons internationale team werken we aan onze missie om iedere transitie – voor bedrijven of de individuele carriere – te doen slagen.
jos-1
Jos van Snippenberg founder
mrtvanmoerkerk
Michelle Schrijnemakers IT & development
lars-scaled
Lars van Snippenberg digital marketing
simona
Simona Isac .business development
dog
Komt hier jouw foto? .stuur ons je motivatiebrief

Onze filosofie, programma’s en gegevensverzameling zijn geen voedingsbodem voor de afrekencultuur. Wij geloven dat data mensen kan helpen het heft in eigen handen te nemen.

Als iemand niet met passie werkt voor een organisatie, is dat merkbaar. Ben je geïnteresseerd in het neerzetten van de juiste mensen op de juiste plek en het bieden van een cultuur waarin iedereen tot zijn recht komt? Waar mensen echt het verschil maken, komen organisaties pas echt tot groei.

The grand pivot: de omslag naar het echte ‘nieuwe normaal’ waar je als mens vanuit je werk bijdraagt aan je individuele doelen en groei.

Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op om je organisatiedoelen te bespreken en uit te leggen hoe onze aanpak werkt.

We zullen privacy te allen tijde respecteren en persoonlijke gegevens nooit aan iemand anders geven, ongeacht het aanbod.

.ben jij klaar voor the grand pivot?

the playmakers

Europalaan 400
3526 KS Utrecht

info@theplaymakers.nl

Alle rechten voorbehouden | 2022 | Privacy Policy