.business impact programma 

Get Ready 2 play 

Het get Ready2Play programma is bedoeld voor ambitieuze CEO’s, directeuren en bedrijfseigenaren die een resultaat gedreven verandering willen bewerkstelligen met hun organisatie. 

In dit ééndaagse persoonlijke en intensieve programma ontwikkel je het fundament voor een werkomgeving waar mensen eigenaarschap nemen, intrinsiek gemotiveerd zijn, excellence leveren voor klanten en de dagelijkse werkeffectiviteit en de voldoening hierin verbeteren.

Waar gaat het programma over:

 • We nemen je mee door het playmaker model, de kritische succesfactoren en implicaties voor alle stakeholders.
 • We verduidelijken samen jouw organisatie-uitdaging, vertalen dit naar de playmaker filosofie en bepalen jouw succes milestones.
 • We dagen je uit bij de ontwikkeling van een DNA-Impact canvas, de blauwdruk om trouw te kunnen blijven aan de essentie (purpose), waarden en leidende principes terwijl je groeit naar de volgende bedrijfsfase.
 • Je creëert een volledig bewustzijn hoe jij jezelf gidst en op koers houdt tijdens het veranderingsproces.
Programma inhoud:

 • Het ontwikkelen en versterken van bewustzijn over je intrinsieke intenties die de verandering van de organisatie aandrijven.
 • Reflectie op de kerndrijvers van prestatie; passie, overtuiging en groeimotivatie. 
  • De wetenschappelijke voorspellers van werkeffectiviteit, tevredenheid en betrokkenheid in werk. 
 • Een waarde dialoog voor het bewust scheppen van de juiste condities om het beste van jezelf te kunnen geven in de leiderschapsrol. 
 • Het ontwikkelen en expliciet maken van een persoonlijk DNA, het vormgeven en versterken van het organisatie DNA en dit vertalen naar de betekenis voor de dagelijkse leiderschapsrol.
 • Samenstellen van een persoonlijk ontwikkelplan hoe je eigenaarschap neemt voor groei, prestatie en het voldoening halen uit het werk.
Programma resultaat:

 • Inzicht en bewustzijn over de intrinsieke aandrijvers voor het organisatie DNA.
  • Het verhoogt jouw leiderschapseffectiviteit en de nauwkeurigheid van de betekenis en gedrag van waarden en principes. 
 • Je maakt de niet onder woorden gebrachte gedachten en gevoelens achter visie, purpose en waarden expliciet en meer tastbaar.
 • Je versterkt het zelfvertrouwen, daadkracht, het makkelijker kwetsbaar opstellen en empathie tonen en verbinding maken met alle stakeholders.
 • Je ontwikkeld een DNA Impact Canvas waarmee je beter begrip kweekt bij alle stakeholders hoe zij effectief kunnen bijdragen aan de organisatie ambitie en het gewenste gedrag in de praktijk kunnen toepassen.
  • Het is een effectieve richting gever om de juiste mensen aan te trekken en te behouden.
 • Je verbetert de effectiviteit van je leiderschap en het zijn van een rolmodel door de gewenste culturele gedragingen beter te leven.

Programma tools:

Het programma wordt verzorgd door één van onze ervaren business trainers.  We maken gebruik van het DNA – Impact Canvas, het Dantefactor Kompas, de waarde dialoog, het playbook, het online platform yucap en diverse design thinking methoden. 

Verander de status quo en begin met het werken aan je bedrijf!

Strategische Alignment

Bouw een organisatie waar mensen begrijpen en voelen aan welke missie zij bijdragen, welke waarden belangrijk zijn en wat dit voor hen persoonlijk betekent. Het gidst mensen om focus te houden op het doen van de juiste dingen.

Individuele Activatie

Activeer de authentieke kracht van mensen, stimuleer eigenaarschap en help om te navigeren op datgene mensen intrinsiek nodig hebben voor groei, prestatie en tot recht te komen. Het verhoogt het gevoel van zekerheid, tevredenheid, en resultaat in het werk.

Cultuur & Condities

Schep de juiste condities (mindset, vaardigheden en processen) en onderneem actie op datgene echt belangrijk is. Het verhoogt effectiviteit, openheid, duidelijkheid en het wederzijds vertrouwen, zodat mensen meerwaarde leveren aan collega’s en klanten.

Reacties van deelnemers

Dank voor deze zeer "Playful" sessie met inspiratie en inzicht. Cool en kijk uit naar een vervolg.

Bauke Lumicks BV

Relaxte sessie en tegelijkertijd zeer scherp. Jos je bent in staat om complexiteit zeer compact en begrijpelijk te maken.

Linata Next level Verzuim

Zeer bruikbaar, en het type vragen zetten je enorm aan het denken. We zouden dit moeten dit met heel het MT.

Jaco Bluekens

  Vragen en antwoorden

  De uniekheid van het programma is dat het één-op-één is en gepland wordt op de best passende tijd in jouw agenda.

  Dit is een één-op-één programma dat plaatsvindt op jouw kantoor, of een externe trainingslocatie. Voor het trainingsprogramma is een ruimte benodigd van minimaal 25m2 en voorzien van een flip-chart.

  De totale tijdsinvestering zijn 2 uur voorbereidingstijd, een volledig dagprogramma van 09.00 uur tot 17.00 uur en 15 minuten virtuele opvolging. 

  Wanneer je besluit de benodigde energie en tijd te investeren. En je organisatie naar het volgende niveau wilt brengen, zeker.

  Wanneer je een co founder of mede eigenaar wilt meebrengen? Heel verstandig, schrijf deze dan ook in. 

  Europalaan 400
  3526 KS Utrecht

  info@theplaymakers.nl
  085 – 060 37 87

  All rights reserved | 2022 | Privacy Policy