.hoe het werkt

Het playmaker model

Het playmaker model is een vernieuwd mensgericht framewerk dat resultaat gedreven verandering voor alle stakeholders van het bedrijf succesvol maakt. Het schept de juiste condities voor alle medewerkers om impact te leveren als – een playmaker. Persoonlijk leiderschap nemen voor groei, prestatie en volledig daarbij tot recht komen.  

Alleen bij het streven naar excellence op de 3 vitale business pijlers Missie, Mensen en Context nemen alle medewerkers eigenaarschap en niet een deel ervan. Wat zijn de voorwaarden voor het maken van positieve business impact: 

 Missie – DNA

  • Zorg voor expliciete waarden en leidende principes met een duidelijke definitie van de purpose en impact die wordt nagestreefd. En leef ze!
    • Dit zorgt voor een gegarandeerde cultuur fit bij nieuwe medewerkers. Een 100% focus op het doen van de juiste dingen, met het juiste gedrag in elke functie. Verhoogde loyaliteit van medewerkers en klanten omdat je authentiek bent.

 

Mens  – Drive

  • Stimuleren van, de wetenschappelijke voorspellers, dagelijkse passie, overtuiging en motivatie om te groeien in werk.
    • Gegarandeerd hogere werkeffectiviteit, tevredenheid en betrokkenheid bij het werk. Goed presterende teams die creatief zijn en bereid zijn om net dat beetje extra te doen. Medewerkers met veel zelfvertrouwen en aanpassingsvermogen aan verandering.

Context – Cultuur

  • Gestructureerd proces voor werknemers om eigenaarschap te tonen om het beste bij te dragen aan de bedrijfscultuur en impact ambities. 
    • Een zich ontwikkelende cultuur waarin mensen goed tot recht komen en werken met de juiste mentaliteit, vaardigheden en gedragingen om de hoogste waarde voor elkaar en hun klanten te leveren. 

 

Wij creëeren een cultuur waar mensen het bedrijfs DNA op hun radar hebben, intrinsiek geactiveerd zijn en eigenaarschap nemen voor prestatie en persoonlijke groei. Wij bieden een praktisch individueel en bedrijfsproces zodat mensen en bedrijven van betekenis zijn.

playmaker model

Strategische Alignment

Bouw een organisatie waar mensen begrijpen en voelen aan welke missie zij bijdragen, welke waarden belangrijk zijn en wat dit voor hen persoonlijk betekent. Het gidst mensen om focus te houden op het doen van de juiste dingen.

Individuele Activatie

Activeer de authentieke kracht van mensen, stimuleer eigenaarschap en help om te navigeren op datgene mensen intrinsiek nodig hebben voor groei, prestatie en tot recht te komen. Het verhoogt het gevoel van zekerheid, tevredenheid, en resultaat in het werk.

Cultuur & Condities

Schep de juiste condities (mindset, vaardigheden en processen) en onderneem actie op datgene echt belangrijk is. Het verhoogt effectiviteit, openheid, duidelijkheid en het wederzijds vertrouwen, zodat mensen meerwaarde leveren aan collega’s en klanten.

.onze benadering

We kunnen iedere transitie die de organisatie voor ogen heeft faciliteren. Het maakt niet uit of het een start up, scale up of gevestigde organisatie is.

De route die wij nemen is altijd stap voor stap en de methoden zijn zodanig dat wij altijd werken vanuit de ambities en behoeften van de organisatie.

Het enige dat wij vooraf al kunnen delen; wanneer je niet een beetje ambitieus bent en echt een verschil wilt maken….misschien is het dan nog niet helemaal jouw tijd voor ons.

 

.succes vs relevantie

.strategie

Wanneer je meer relevant wilt zijn als organisatie. Meer positieve impact wilt maken op je klanten, medewerkers en de wereld als geheel.

.groei

Wanneer je met de organisatie wilt schalen en je de energieke vibe van medewerkers wilt versterken en vasthouden. 

.prestatie

Wanneer je de prestatie binnen het marktsegment wilt wilt verbeteren en tegelijkertijd de medewerkers aan boord wilt houden. 

.business cases
Europalaan 400
3526 KS Utrecht

info@theplaymakers.nl
085 – 060 37 87

All rights reserved | 2022 | Privacy Policy