.over ons
Maak je klaar voor the Grand Pivot

De Playmakers zijn ervan overtuigd dat de manier waarop we groei en resultaat in werk stimuleren anders kan en moet. Meer gericht op het intrinsiek activeren en verbinden met mensen en hen faciliteren zodat zij zelfstandig de regie willen en kunnen nemen om te groeien, presteren en daarbij volledig tot hun recht komen. 

The Playmakers is opgericht door Jos van Snippenberg. In 2006 startte hij een wetenschappelijke studie die de basis vormt voor de huidige werkwijze. Hij ontdekt de essentiële factoren voor werkprestatie, tevredenheid en voldoening. En welke factoren in de werkomgeving ervoor zorgen dat mensen gestimuleerd blijven. Zestien jaar later komen dit onderzoek, deze ervaringen en de verfijning & ontwikkeling van tools en methoden samen in een nieuwe aanpak om mensen en organisaties effectiever te laten presteren: het Playmaker Model.

Een succes framewerk dat bewezen toepassingen bevat vanuit meer dan 40 business categorieën en industrieën.

The Playmakers begeleidt het realiseren van een gezonde impact gedreven werkcultuur met een integrale aanpak op de aandachtsgebieden: missie, mensen en context. (DNA, drive & cultuur)

Met ons programma van digitale tools, technieken, opleiding, training en adviesdiensten werken we aan onze missie om iedereen van betekenis te laten zijn in werk en elk individu in staat te stellen een playmaker te zijn.

Waarom werkt het Playmaker Model?

.onze kern is impact maken

The Playmakers is sinds 2016 officieel gecertificeerd als B Corporation. Daarmee behoren we tot een internationale beweging van ondernemers die niet alleen de beste willen zijn van de wereld, maar ook voor de wereld. Door bedrijven missie- in plaats van kapitaalgedreven te maken zorgen we ervoor dat werknemers zich betekenisvol voelen en het beste uit zichzelf willen en kunnen halen. 

De B ​​Corp-community zet zich in voor minder ongelijkheid, minder armoede, een gezonder milieu, sterkere gemeenschappen en het creëren van meer hoogwaardige banen met waardigheid en een doel. Door gebruik te maken van de kracht van het bedrijfsleven, maakt B Corps gebruik van winst en groei als middel om een ​​groter doel te bereiken: een positieve impact hebben op hun werknemers, gemeenschappen en het milieu. We zijn er trots op daar deel van uit te maken, en zijn in goed gezelschap met Patagonia, Moyee Coffee, Dopper, Paper On the Rocks, NextView en vele anderen.

We houden ons aan de hoogste normen van geverifieerde sociale en milieuprestaties, openbare transparantie en wettelijke aansprakelijkheid om winst en doel in evenwicht te brengen. Door dit te doen, versnellen we een wereldwijde cultuurverschuiving om succes in het bedrijfsleven opnieuw te definiëren en een meer inclusieve en duurzame economie op te bouwen.

.team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team .team

Met ons internationale team werken we aan onze missie om iedere professionele transitie – voor bedrijf of het individu – succesvol te laten zijn.
jos
Jos van Snippenberg .founder & CEO
Wil jij onderdeel worden van ons team? Stuur ons je open sollicitatie en je hoort van ons!
lars-scaled
Lars van Snippenberg .Identity Manager
mrtvanmoerkerk
Michelle Schrijnemakers .IT & Product development
Europalaan 400
3526 KS Utrecht

info@theplaymakers.nl
085 – 060 37 87

All rights reserved | 2022 | Privacy Policy