.persoonlijk ontwikkelingsprogramma – coach jezelf

Be a playmaker 

Een ééndaags programma met direct resultaat

Het persoonlijk ontwikkelingsprogramma be a playmaker is ontwikkeld voor mensen die meer grip willen hebben op hun werk. Mensen die de regie weer willen hebben om zich energiek te voelen, te groeien en te presteren in hun dagelijkse functie. 

In dit eendaagse programma ontwikkel je de juiste mindset, kennis en vaardigheden om te floreren in het werk. Je ontdekt hoe je het beste gebruik kunt maken van je persoonlijke waarden, principes, je capaciteiten en talenten om meer voldoening te halen uit je werk. Geen dag meer presteren onder druk, maar volledig in controle om succesvol te zijn en van betekenis te zijn in werk.

Waar gaat het persoonlijk ontwikkelingsprogramma over:

 • We nemen je mee door de basisprincipes om elke dag het beste uit jezelf te halen in werk.
 • Je creëert helderheid en inzicht hoe je eigen identiteit matcht met het DNA van je bedrijf en wat dat betekent hoe jij bijdraagt aan je dagelijkse werkzaamheden.
 • Je raakt vertrouwd met de belangrijkste drijfveren achter betrokkenheid en prestatie, en hoe gemakkelijk het is om deze dagelijks te monitoren.
 • Je ontdekt wat de energiebrekers zijn in je dagelijkse werk, en wat je kunt doen om minder werkdruk te ervaren.
 • We brengen unieke tools in om stap voor stap de juiste acties te plannen en uit te voeren zodat jij je persoonlijke ontwikkeling beheerst.

 

Persoonlijk ontwikkelingsprogramma inhoud:

 • Het ontwikkelen en versterken van bewustzijn over je innerlijke intenties om meer voldoening te halen uit je werk.
 • Reflectie op de belangrijkste drijfveren van betrokkenheid en prestatie; passie, zelfeffectiviteit en de motivatie om te groeien (Dantefactor).
  • De wetenschappelijke voorspellers van werkeffectiviteit, tevredenheid en betrokkenheid in het werk.
 • Het helder maken van jouw waarden, principes en met welke talenten en capaciteiten je wilt bijdragen aan jouw persoonlijke “missie, purpose”.
 • Het samenstellen van je bedrijfs-DNA en dit vertalen naar jouw werkrol en hoe je op de juiste manier kunt bijdragen aan het realiseren van de doelen in je werk.
 • Het ontwerpen van een persoonlijke actieplanning om te bepalen welke manieren je kunt gebruiken om de juiste richting te houden, zelfs als je uitdagende deadlines krijgt opgedragen.
 • Het opzetten van jouw persoonlijke online account op het platform yucap, – dit is jouw persoonlijke thuisbasis dat helpt om grip te houden op jouw werk en onbezorgd te zijn over jouw energie en ontwikkeling in werk.

 

Persoonlijk ontwikkelingsprogramma resultaat:

 • Dit programma verbetert je persoonlijke leiderschapsmentaliteit en vaardigheden om de juiste acties te ondernemen om te groeien, te presteren en ertoe te doen in het werk.
 • Je bent in staat om de oorzaak achter jouw ongenoegen in werk helder te maken.
 • Je versterkt je zelfvertrouwen om uit te kunnen spreken wat voor jou belangrijk is in het werk.
 • Je hebt een stappenplan om onder alle omstandigheden op koers te blijven en je waanzinnig energiek, blij en zorgeloos te voelen op je werk.
 • Je krijgt een jaar lang toegang tot je persoonlijke account yucap – de gids voor persoonlijke ontwikkeling op het werk.

 

Voor wie is het programma bedoeld:

Dit programma is voor mensen die terug willen komen in de werkomgeving en de regie willen nemen over het werk. Mensen die succesvol willen groeien, presteren en ertoe willen doen in het werk. In allerlei functies kun je de lessen uit de training toepassen. Het is een programma van de wetenschapper tot aan de salesmanager, van de persoonlijke assistent tot aan de zelfstandige ondernemer, van de onderwijzeres tot aan de belasting-, en politieagent

Waarom is het programma ontwikkeld:

Wij, de the playmakers, zijn ervan overtuigd dat ieder mens de kracht in zich heeft om te slagen in het werk. Daarom hebben we een missie om mensen en bedrijven te helpen ertoe te doen. De ontwikkelde training is een pragmatisch stappenplan om direct aan de slag te gaan en de leiding te nemen over een betekenisvol en succesvoller werkleven.

 

Ben jij klaar om je eigen coach te worden van je werkleven? pak dan nu de regie!

Enige reacties deelnemers

Heel inspirerend, effectief en het geeft je echt controle in werk.

Ilse V Case management

Het bracht mij duidelijkheid en meer zelfvertrouwen om de regie te houden in mijn werk.

Peter ABC

Meer helderheid in waarom ik de dingen doe die ik doe, en hoe ik de kapitein kan zijn in mijn werk.

Sandra Fuente

  Vragen en antwoorden

  Er is 1 programma op vrijdag 2 juni en 1 op zaterdag 3 juni. Je voorkeur kun je persoonlijk aan ons doorgeven. 

  Het is een open programma dat zal plaatsvinden in conference centrum in Utrecht. 

  Houd rekening met een half uur voorbereiding, 1 trainingsdag van 09.00 uur - 17.00 uur, en 15 minuten virtuele follow up. 

  De investering voor dit programma bedraagt 399,- euro (BTW incl.). Veel bedrijven bieden hun medewerkers een Persoonlijk Ontwikkel Budget aan. Er zijn deelnemers die hiervan gebruik maken, laat het ons weten wanneer jouw werkgever het programma wil betalen. 

  Wanneer jij je collega's wilt betrekken kan dat. Wij hebben ook een in-company programma. 

  Je ontvangt een playbook - een persoonlijke ontwikkelingsgids. Je krijgt een half jaar gratis toegang op yucap - het persoonlijke ontwikkelingsplatform.

  Europalaan 400
  3526 KS Utrecht

  info@theplaymakers.nl
  085 – 060 37 87

  All rights reserved | 2022 | Privacy Policy