.training

Training programma’s

Coach jezelf in werk

Een ééndaags programma met direct resultaat.

Het persoonlijk ontwikkelingsprogramma be a playmaker is ontwikkeld voor mensen die meer grip willen hebben op hun werk. Mensen die de regie weer willen hebben om zich energiek te voelen, te groeien en te presteren in hun dagelijkse functie.

In dit eendaagse programma ontwikkel je de juiste mindset, kennis en vaardigheden om te floreren in het werk. Je ontdekt hoe je het beste gebruik kunt maken van je persoonlijke waarden, principes, je capaciteiten en talenten om meer voldoening te halen uit je werk. Geen dag meer presteren onder druk, maar volledig in controle om succesvol te zijn en van betekenis te zijn in werk.

Geef leiding aan jezelf en je cultuur

Geef leiding aan jezelf en je cultuur is een programma voor ambitieuze CEO’s, directeuren en ondernemers die hun leiderschap willen versterken en een betere verbinding willen creëren tussen hun medewerkers en het bedrijf.  

In dit ééndaagse persoonlijk leiderschapsprogramma, dat één-op-één plaatsvindt en sterk interactief is, creëer je de basis voor een cultuur waarin mensen verantwoordelijkheid nemen, intrinsiek gemotiveerd zijn, excellence leveren aan klanten en dagelijks hun effectiviteit en werkplezier vergroten.

 

Breng je bedrijf naar next level

“Het Next Level” programma is het volledig onderdompelende bedrijfs impact programma om jouw bedrijfsdoel en -missie te vervullen. Het is een programma om betrokkenheid, eigenaarschap, groei, teamwork en de juiste omstandigheden te creëren voor een bedrijf waar mensen floreren.

In dit impact programma creëer je binnen een tijdsbestek van 10 dagen een compleet nieuw ecosysteem met de juiste omstandigheden voor medewerkers en teams om 100% controle te nemen om samen te groeien, te presteren en ertoe te doen.

Strategische Alignment

Bouw een organisatie waar mensen begrijpen en voelen aan welke missie zij bijdragen, welke waarden belangrijk zijn en wat dit voor hen persoonlijk betekent. Het gidst mensen om focus te houden op het doen van de juiste dingen.

 

Individuele Activatie

Activeer de authentieke kracht van mensen, stimuleer eigenaarschap en help om te navigeren op datgene mensen intrinsiek nodig hebben voor groei, prestatie en tot recht te komen. Het verhoogt het gevoel van zekerheid, tevredenheid, en resultaat in het werk.

Cultuur & Condities

Schep de juiste condities (mindset, vaardigheden en processen) en onderneem actie op datgene echt belangrijk is. Het verhoogt effectiviteit, openheid, duidelijkheid en het wederzijds vertrouwen, zodat mensen meerwaarde leveren aan collega’s en klanten.

Europalaan 400
3526 KS Utrecht

info@theplaymakers.nl
085 – 060 37 87

All rights reserved | 2022 | Privacy Policy