PROGRAMMA’S

Ontdek de bewezen strategie voor een werkleven met impact, betekenis en groei.

Een nieuwe verbinding voor méér betekenis en impact

 

Onze filosofie is de katalysator voor het realiseren van persoonlijk, team en bedrijfssucces.

Het stelt dat ieder mens van betekenis kan zijn en positieve impact maakt door enerzijds de persoonlijke verbinding met een oprechte ondernemingsdroom.

Anderzijds door de ervaren mate van passie, het rotsvast vertrouwen in het eigen kunnen, de groeimotivatie in het werk en het precies weten welke factoren hierop van invloed zijn.

Het vermogen hierop continu te kunnen navigeren vraagt een nieuwe mindset en vaardigheid. Een persoonlijk leiderschap dat iedereen kan leren en het mogelijk maakt om de beste versie van jezelf te worden.

“De waarde dialoog – (VALUE)”

De waarde dialoog

De waarde dialoog is een persoonlijk leiderschap mindset en vaardigheid voor het uitvoeren van hoogwaardige dialogen. Het is een proces van het stimuleren van bewustzijn en reflectie rondom de kernfactoren waardoor mensen volledig tot hun recht komen en impact maken in werk.

Het is de kunst van het oprecht aandacht geven, oordeelsvrij bevragen en faciliteren van collega’s. Het gaat over het helder maken en verduidelijken wat er precies nodig is om persoonlijke passie, het geloof in eigen kunnen en de groeimotivatie in het werk hoog te houden.

Een gecultiveerd leiderschapsproces leidt tot een bewezen hogere effectiviteit en tevredenheid in werk, betere samenwerking, hogere klanttevredenheid, minimaal verzuim en hoger bedrijfsresultaat.

Coaching

Individueel & Teams

Ja, ik wil baan fit blijven, meer voldoening halen uit mijn werk en relevante impact hierin kunnen maken

Training

Nieuwe generatie professional

Ja, ik wil mij certificeren en anderen helpen meer voldoening te halen uit werk en relevante impact hierin te maken

Incompany

Bedrijven

Ja, ik wil dat mijn medewerkers baan fit blijven, meer voldoening halen uit het werk en relevante impact hierin maken