PLAYZONE

Ontdek de nieuwe kijk op prestatie en talentontwikkeling

Een PlayZone voor méér impact en betekenis

 

Onze filosofie is de drijvende kracht voor het creëren van een PlayZone.

De samensmelting van de complete mens met de ondernemingsdroom, en datgene wat iemand nodig heeft om het verschil te maken in het werk. Een ondernemingsdroom is een heldere betekenisvolle missie, die iedereen begrijpt en leeft. De complete mens is het volledige potentieel dat iemand bezit. De werkcontext zijn de hulpbronnen die mensen stimuleren om met passie, een rotsvast geloof in het eigen kunnen en groeimotivatie te kunnen werken.

De opbrengst is een intrinsiek gemotiveerde club mensen die volledig tot hun recht komen, en verantwoording nemen voor het maken van impact in het werk.

Ondernemingsdroom

Consultancy

Complete mens

Coaching

Werkcontext

Training

Prestatie & talentontwikkeling met de waarde dialoog

Een waarde dialoog is een oordeelvrij gesprek tussen een opgeleide PlayMaker en collega’s. Hier wordt het bewustzijn verhoogt en onder woorden gebracht wat je als medewerker specifiek nodig hebt om met passie, zelfvertrouwen en groeimotivatie te werken. De 3 wetenschappelijk bewezen aandrijvers – Dantefactor – voor het realiseren van werkeffectiviteit en voldoening in werk. Het geeft het juiste inzicht waardoor je als medewerker zelfstandig een koersplan opstelt en hieraan in de praktijk richting geeft.

Het gevolg hiervan is dat je als bedrijf altijd weet wat medewerkers nodig hebben. En dat zij zelf verantwoording nemen voor hun groei en resultaat.

Het is een bewezen gestructureerde methode die ertoe leidt dat medewerkers zich gewaardeerd voelen, hun talent beter tot zijn recht komt en tevredenheid verhoogt.