FILOSOFIE

Als bedrijf relevant zijn en impact maken; Play for Purpose & Impact!

Impact maken en van betekenis zijn

 

Onze filosofie stimuleert blijvend organisatie, team en individueel succes.

Het erkent dat ieder mens geweldig presteert als het volledig tot zijn recht komt in het dagelijkse werk. De hoogte van prestatie wordt bepaald door de mate waarin de complete mens verbonden is met de ondernemingsdroom, gefaciliteerd wordt door de juiste werkcontext en dagelijks werkt vanuit passie, met een geloof in eigen kunnen en met groeimotivatie.

Een nieuw speelveld voor ondernemen (PlayZone) waar medewerkers elkaar helpen om verantwoordelijkheid te nemen voor prestatie en ontwikkeling.

 

Ondernemingsdroom

Succesvolle bedrijven ondernemen om met hun product of dienst vanuit een oprechte drive een positieve impact te maken op geselecteerde klanten, de maatschappij en de wereld. De droom is de drijvende kracht om het juiste dna medewerkers aan te trekken en te blijven binden.

Complete mens

Medewerkers die echte impact maken beschikken over de juiste mindset, passie, een geloof in eigen kunnen en groeimotivatie. De wetenschappelijke voorspellers van prestatie, tevredenheid en betrokkenheid in het werk. Hierop gidsen zorgt ervoor dat medewerkers tot hun recht kunnen komen in werk.

Werkcontext

De juiste werkcontext verhoogt het collectieve talent vermogen van het team en het gehele bedrijf. Een open mindset en vaardigheden van medewerkers en het leiderschap om de juiste hulpbronnen te activeren, samen te werken en verantwoording te nemen voor een gezonde winstgevende groei en ontwikkeling. 

Are You Ready 2 Play? – een 7 minuten business class “to recharge your business”

 

Word relevant en begin met impact maken