PLAYZONE

Wij stimuleren een werkcultuur waar mensen vanuit passie tot performance komen en waar de essentie van het bedrijf geloofwaardig verknoopt is met geld verdienen. Een Playzone waar mensen ertoe doen en begrijpen waaraan zij bijdragen.

DE PLAYZONE

Wij stimuleren een werkcultuur waar mensen vanuit passie tot performance komen en waar de essentie van het bedrijf geloofwaardig verknoopt is met geld verdienen. Een Playzone waar mensen ertoe doen en begrijpen waaraan zij bijdragen.

De betekenisvolle werkomgeving

waar mensen zich verbonden voelen met de essentie van het bedrijf.

De behoefte van mensen verandert, de wijze van organiseren ook. De wijze waarop de inzet van mensen wordt gestuurd blijft hetzelfde. Dat kan niet de bedoeling zijn.

Wij zijn ervan overtuigd dat de waarde van mensen op een nieuwe manier moet worden ingezet. Door anders te sturen op prestatie en door mensen betekenisvol te laten zijn en zelf eigenaar te laten zijn voor het resultaat en waarde voor het bedrijf.
Hiervoor introduceren wij de Playmaker. De Playmaker heeft een actieve rol in het groeien naar een Playzone zodat mensen in het bedrijf echt het verschil kunnen maken.

Wat is een Playmaker?

Playmakers zijn nieuwsgierige, ontvankelijke mensen met lef die in het bedrijf blijvend condities scheppen zodat iedereen het beste van zichzelf geeft.


Maak ook een Playzone van jouw bedrijf met eigen Playmakers

Bedrijven worden Playzones!

Het betekenisvolle bedrijf is een Playzone waar mensen vanuit passie tot performance komen. Waar de essentie van het bedrijf geloofwaardig verknoopt is met geld verdienen. In een Playzone staat de droom centraal. Dat is de basis voor de vertaling naar de juiste mensen, de juiste rollen en het houden van de juiste focus.

Doe mee!

De Playzone

Het speelveld voor ambitieuze bedrijven die echt impact willen maken. Met drie bouwstenen:

  • Expliciet maken van de droom
  • Intrinsieke verbinding van mensen
  • Scheppen juiste condities

    In een Playzone dringen we door tot de kern van het bedrijf. We vervlechten de droom van het bedrijf met het juiste DNA van de mensen die zo in de juiste rol effectief kunnen bijdragen in het werk.

    Een Playzone vergroot het potentieel van het bedrijf en geeft ondernemer de ruimte om focus te houden op de ontwikkeling van het bedrijf.
    Een Playzone kent een eigen dashboard dat vooruitgang op de betrokkenheid en effectiviteit real-time in kaart brengt.

leidende principes

Expliciet maken van de droom

Het creëren van een "one-pager" bestaande uit kernprincipes, drijvende krachten, lange termijn ambitie en impact op de wereld. De one-pager dient als leidraad oor het nemen van de juiste beslissingen die de droom op koers houden.
Meer informatie
Activation 2

Intrinsiek verbinden van mensen

Samen met alle teamleden lading geven aan de bedoeling van het bedrijf. Zo creëeren we verbondenheid en commitment voor het effectief bijdragen aan de droom.
Meer informatie
playmakers opleid

Scheppen juiste condities

Het intern scheppen van de juiste werkcondities door ontvankelijke en nieuwsgierige teamleden met lef die we opleiden tot interne Playmaker. We begeleiden (mentoring) hen bij het zelf faciliteren van een betekenisvolle werkomgeving.
Meer informatie

Maak het verschil