ONZE AANPAK

The Playmakers legt het fundament voor een werkcultuur waarin werknemers verbonden zijn met de missie en gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf te halen.

ONZE AANPAK

The Playmakers legt het fundament voor een werkcultuur waarin werknemers verbonden zijn met de missie en gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf te halen.

Een integrale aanpak

met oog voor mens en resultaat

The Playmakers legt het fundament voor een werkcultuur waarin werknemers worden gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Door op zoek te gaan naar de droom van de ondernemer en een werkcultuur te creëren waarin iedereen vanuit zijn kwaliteiten hieraan kan bijdragen, komen werknemers beter tot hun recht.

Het resultaat: meer werkplezier, minder verzuim en betere resultaten.

Breng de Playmaker in

Playmakers zijn nieuwsgierige, ontvankelijke mensen met lef die in het bedrijf zorgen voor een collegiaal dialoog. Hier wordt niet beoordeeld maar uitgenodigd te praten over datgene voor werknemers echt belangrijk is.


Maak ook een Playzone van jouw bedrijf met eigen Playmakers

Leg het fundament voor een Playzone

Het succesvolle bedrijf is een Playzone waar mensen vanuit passie tot performance komen. Waar de essentie van het bedrijf geloofwaardig verknoopt is met geld verdienen. In een Playzone staat de droom centraal. Dat is de basis voor de vertaling naar de juiste mensen, de juiste rollen en het houden van de juiste focus.

DOWNLOAD HIER DETAILS:

De Founder(s) Sessie

Net als een onderneming is ons beginpunt de droom van de oprichter. Ehh droom? Jij wilde gewoon rijk worden, zeg je?

Wij zijn ervan overtuigd dat elke ondernemer een droom heeft. Ook als jij je bedrijf bent gestart om er geld mee te verdienen, dan zit daar iets achter. Misschien wil je zelfstandig zijn of trots.

Met een creatieve en psychologische benadering gaan wij op zoek naar wat voor jou belangrijk is. We leggen jouw passie, overtuiging en groeimotivatie onder de loep.

Het resultaat is een A4’tje dat werkelijk iedereen in het bedrijf kan gebruiken om met de juiste aandachtspunten beslissingen te nemen.

Experience dag

Met de droom die we tijdens de Founder(s) Sessie hebben geformuleerd stappen we vervolgens naar het team. In creatieve sessies laten we alle werknemers de droom eigen maken. We gaan voorbij aan de vaste rol in het bedrijf maar laten werknemers juist naar het grotere geheel kijken.

Wat betekent de droom voor de teamleider? En de Office Manager? En hoe zou hij of zij daaraan willen bijdragen? We geven aandacht aan persoonlijke passie, overtuiging en onderzoeken de wil om te groeien.

Aan het einde van deze sessies is het voor alle werknemers duidelijk waaraan ze werken en hebben ze de motivatie om bij te dragen aan het hogere doel. Daarnaast maken we alvast een voorsprong op de derde stap.

Playmakers programma

Om ervoor te zorgen dat hetgeen dat we hebben opgebouwd niet als een kaartenhuis in elkaar stort wanneer we onze hielen hebben gelicht, leiden we Playmakers op. Deze medewerkers worden anoniem verkozen door collega’s en getoetst op de juiste kwaliteiten en motivatie.

Playmakers zorgen voor een collegiaal dialoog waarin werknemers niet worden beoordeeld maar uitgenodigd om te praten over datgene wat voor hen belangrijk is. Zo wordt de werkvloer een Playzone waarin werk leuk en zinvol is.

De Playmakers worden uitgebreid voorbereid en uitgerust met het juiste gereedschap. Met opfrisdagen en contactmomenten blijven we hen als mentor gemotiveerd en scherp houden.

Maak het verschil