Scale up artikel in FD

Social Impact
17 maart 2018
Bord voor je Blokker(t)
6 april 2018

Scale up artikel in FD

Ceo Olivier Heyning beschrijft in het Financieel Dagblad hoe The Playmakers helpen met het bewaken van de intrinsieke motivatie. Lumicks BV, een spin off van de VU, nam The Playmakers op en liet als launching customer het fundament bouwen voor een cool bedrijf waar medewerkers in alle fasen van de bedrijfsvoering begrijpen en voelen waaraan zij dagelijks bijdragen.

Momenteel werkt Lumicks als het eerste bedrijf in Nederland met de rol van Playmakers. Dit zijn geselecteerde medewerkers die vanuit een collegiale dialoog, hr faciliteren om de juiste condities te blijven scheppen in het werk.

Een waardevol alternatief voor functioneringsgesprekken waarin de intrinsieke verbinding passie, het geloof in eigen kunnen en de mate van groeimotivatie in het werk door de medewerker zelf worden gevolgd. Playmakers faciliteren door het voeren van een waarde dialoog en het blijven nemen van eigenaarschap door de medewerker zelf.

Lees hier het hele artikel

Playmaker Team
Playmaker Team
THE PLAYMAKERS willen de wereld van werk mooier kleuren en dragen bij aan een wereld waarin ieder mens met plezier betekenisvol kan zijn.