TRAINING PLAYMAKER

Ontwikkel de persoonlijk leiderschap mindset en vaardigheid om talent op koers te houden impact te maken en voldoening te halen uit het werk

Ja, ik ben klaar voor de nieuwe generatie professional PlayMaker!

Een gecertificeerd PlayMaker beheerst de mindset en vaardigheid om een waarde dialoog uit te voeren.

Voor iedereen die voor zichzelf en anderen van waarde wil zijn om met meer passie, voldoening en impact te kunnen werken.

De mindset en leiderschapsvaardigheid voor de nieuwe generatie professional om zelfstandigheid op te kunnen bouwen, binnen je eigen bedrijf beter tot je recht te komen en/of voor je collega’s en werkgever een interne gids te zijn voor het scheppen van de juiste werkcondities voor meer tevredenheid en effectiviteit.

Pragmatisch en modulair programma met impact!

Dit is wat je zeker meeneemt:

 

Je krijgt 30 jaar ervaring in business en insights over datgene er werkte en niet;

Je krijgt de wetenschappelijke methode, filosofieën en strategieën hoe je meer effectiviteit, tevredenheid en voldoening haalt uit je werkleven;

Je krijgt alle templates, checklists en scripts om de waarde dialoog toe te passen;

Je krijgt alle support om te kunnen slagen als PlayMaker, dus je staat niet alleen;

Je wordt gecertificeerd voor het leven en maakt deel uit van de community PlayMakers in Nederland;

Je krijgt alle mogelijkheden om mensen in werk meer betekenis te geven om met meer passie, geloof in eigen kunnen en groeimotivatie impact te maken in het werkleven.

Deze alumni PlayMakers gingen jou al voor 

Ik heb de certificatie training PlayMaker gedaan, het was echt super tof! Door je onafhankelijk en onpartijdig op te kunnen stellen, zonder waarde oordeel merk ik dat mensen mij in vertrouwen nemen en mij extra opzoeken of sparren. Het oprecht aandacht geven en verdiepende vragen kunnen maakt mensen bewust van datgene zij echt nodig hebben. Het brengt de collega’s in de actie modus, dat betekent dat zij zich veilig voelen.

New Professional S4C; Lilian Dibbets

Ben jij klaar voor de certificatie tot PlayMaker?

Vraag nu jouw intake aan en schrijf je in voor de persoonlijk leiderschap opleiding.