VOLG JE EIGEN KOMPAS

Zet koers naar een werkleven met méér impact, groei en voldoening.

Evalueer je werkleven

Het maakt niet uit of je nu een stagiair, young professional, ceo of een doorgewinterde ondernemer bent. Het werkleven kent zijn ups en downs en biedt altijd ruimte voor verbetering. Het cijfer dat mensen wereldwijd hieraan geven is een dikke onvoldoende!

Maar liefst 67% van de mensen in werk is niet betrokken en heeft het niet naar het zin. Denk aan redenen zoals onvoldoende mogelijkheden voor ontplooiing, twijfel over het zinvol kunnen bijdragen of een chronisch gebrek aan het krijgen van ondersteuning en feedback.

Lig jij op koers? Haal jij voldoende energie uit je dagelijkse werk, ben je zeker van jezelf en weet je wat jij precies nodig hebt om het beste van jezelf te geven?

Blijf altijd op koers

Het impact in werk kompas is een goede manier om naar de belangrijkste facetten uit jouw werkleven te kijken. Je reflecteert op de mate waarin je energie en enthousiasme ervaart in jouw werk, zelfvertrouwen hebt bij het uitvoeren ervan en hoeveel motivatie je hebt om te groeien en jezelf daarin te ontwikkelen.

Je ontdekt welke gebieden er meer aandacht nodig hebben en wat je daarvoor specifiek nodig hebt. Je kunt ieder facet als een kompaspunt zien dat jou op koers houdt om je mooiste werkleven te leiden. Als één facet uit koers is dan kan dit alle voldoening, tevredenheid en effectiviteit uit je werk halen. Door te sturen op dit kompas neem je altijd de juiste acties. 

Ontketen je potentieel

Iedereen verdiend het om zijn volle potentieel te benutten en volledig tot zijn of haar recht te komen.

Hiervoor zal je echter eerst moeten weten waar je nu staat. Ontdek vandaag nog waar jij staat en doe het gratis impact in werk kompas.