ONZE AANPAK

Wij creëren het fundament met de essentie van het bedrijf als basis voor het houden van de juiste koers, juiste mensen, juiste rollen en juiste focus.

Een integrale aanpak

voor het verhogen van relevantie en impact

Wij creëren het fundament met de essentie van het bedrijf als basis voor het houden van de juiste koers, juiste mensen, juiste rollen en juiste focus. Door op zoek te gaan naar de droom van de onderneming en een werkcultuur te creëren waarin iedereen vanuit zijn kwaliteiten hieraan kan bijdragen, komen werknemers beter tot hun recht.
De opbrengst: 10 x beter resultaat door loyalere klanten, consumenten, medewerkers en minder verspilling van talent.
journey-1

Ga voor een Playmaker!

Playmakers zijn interne “impact officers”; nieuwsgierige, ontvankelijke mensen met lef die in het bedrijf zorgen voor verbinding tussen werk en bedoeling. Zij maken medewerkers bewust wat zij nodig hebben om het beste van zichzelf te kunnen geven, en scheppen de juiste condities hiervoor.

Voorkom het weglekken van energie en focus, bouw een Playzone

Leg het fundament voor een Playzone

Het succesvolle bedrijf is een Playzone waar mensen vanuit passie tot performance komen. Waar de essentie van het bedrijf geloofwaardig verknoopt is met geld verdienen. In een Playzone staat de droom centraal. Dat is de basis voor de vertaling naar de juiste mensen, de juiste rollen en het houden van de juiste focus.

VRAAG ONS hoe dit werkt voor jouw bedrijf!

Droom achter impact helder maken

Voor ons is de droom het beginpunt van de onderneming. Ehh droom? Jij wilde toch gewoon rijk worden, zeg je?

Wij zijn ervan overtuigd dat er in ieder mens een droom schuilt. Ook als jij werkt om er geld mee te verdienen, dan zit daar iets achter. Misschien wil je zelfstandig zijn, trots of van meer betekenis.

Met een creatieve en psychologische benadering gaan wij op zoek naar wat voor jou echt belangrijk is. We leggen jouw passie, overtuiging en groeimotivatie als directeur onder de loep.

Het resultaat is een A4’tje dat werkelijk iedereen in het bedrijf kan gebruiken om met de juiste aandachtspunten beslissingen te nemen.

Teams verbinden

Met de droom die we tijdens de droom & impact sessie hebben geformuleerd stappen we vervolgens naar de mensen. In creatieve sessies laten we alle werknemers de droom eigen maken. We gaan voorbij aan de vaste rol in het bedrijf maar laten werknemers juist naar het grotere geheel kijken.

Wat betekent de droom voor de teamleider? En de Office Manager? En hoe zou hij of zij daaraan willen bijdragen? We geven aandacht aan persoonlijke passie, overtuiging en onderzoeken de wil om te groeien.

Aan het einde van deze sessies is het voor alle werknemers duidelijk waaraan ze werken en hebben ze de motivatie om bij te dragen aan het hogere doel. Daarnaast maken we alvast een voorsprong op de derde stap.

Playmaker training

Om ervoor te zorgen dat hetgeen dat we hebben opgebouwd niet als een kaartenhuis in elkaar stort wanneer we onze hielen hebben gelicht, leiden we Playmakers op. Dit is een rol die uitgevoerd kan worden door medewerkers uit het team, leidinggevenden of door hr.

Playmakers zijn echte “impact officers” en zorgen voor continue waarde dialoog waarin werknemers niet worden beoordeeld maar uitgenodigd om te praten over datgene wat voor hen belangrijk is. Zo wordt de werkvloer een Playzone waarin werk zinvol en leuk is.

De Playmakers worden uitgebreid voorbereid en uitgerust met het juiste gereedschap. Met opfrisdagen en contactmomenten blijven we hen als mentor gemotiveerd en scherp houden.

Ook een Playzone?

Maak het verschil